Πληθώρα από νέα για το Xenoblade Chronicles 2!

06 Νοέ
Πληθώρα από νέα για το Xenoblade Chronicles 2!

Μετά την Paris Games Week, εμφανίστηκε ένας χείμαρρος από νέες αποκαλύψεις για το Xenoblade Chronicles 2.

Δείτε τα όλα παρακάτω!

 

Νέο υλικό από την  Paris Games Week

Στην Paris Games Week λοιπόν, η Nintendo έκανε μια επίδειξη του Xenoblade Chronicles 2. Είδαμε το ίδιο Uraya Titan που έχουμε δει αρκετές φορές ως τώρα. Είναι, ωστόσο, άλλη μια ματιά στο τελευταίο build με αγγλική μεταγλώττιση και μπόλικο gameplay. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

Άνοιξαν οι προ-παραγγελίες της Collector’s Edition στο Amazon UK

Το Amazon UK ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για το Xenoblade Chronicles 2: Collector’s Edition. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας κράτηση εδώ. Το πακέτο θα περιέχει το παιχνίδι (όχι download code, όπως συνηθίζεται στις μέρες μας), ένα steelbook, ένα ματζίρικο sound selection CD κι ένα χορταστικό artbook 220 σελίδων!

 

Άνοιξε το αμερικάνικο site του Xenoblade Chronicles 2

Μαζί με το επερχόμενο Nintendo Direct, άνοιξε το αμερικάνικο site του Xenoblade Chronicles 2 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Θα βρείτε πληροφορίες για τους χαρακτήρες και την ιστορία, τον κόσμο, αλλά και το σύστημα μάχης. Αλλά ας μην ξεγελιόμαστε, με τον αυτισμό που υπάρχει στις μέρες μας, σχεδόν κανένας δε θα πάει, για να μη δει “spoilers”.

Παρόλα αυτά, να σας πούμε πως εκεί μπορείτε να βρείτε wallpapers, μαζί με πολύ όμορφα στιγμιότυπα που δε μπορούμε να σας δείξουμε εδώ, γιατί το imgur δε συνεργάζεται πολύ καλά με το WordPress αυτό τον καιρό.

 

 

Ολοκαίνουρια Rare Blades!

Και, φυσικά, έχουμε αποκαλύψεις rare Blades χάρη στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο twitter!

 

Γνωρίστε τη Μei, τη γκοθιάρα!

Ξεκινάμε με τη Mei, την οποία σχεδίασε η “παλιά καραβάνα” του illustration, Yasuomi Umetsu. Ο εν λόγω κύριος έχει εργαστεί στο εξώφυλλο του κλασικού, πλέον, Contra: Hard Corps του Sega Mega Drive, αλλά και στο illustration του Castlevania για το Ν64. Φωνή στη Mei δίνει η Sayaka Senbongi. Δείτε την εντυπωσιακή γκοθο-Blade στο βιντεάκι παρακάτω!

 

 

 

Συνεχίζουμε με τη Musubi, από τα χεράκια της επίσης “παλιάς καραβάνας” Kia Asamiya. Οι επιρροές του καλλιτέχνη πίσω από το Detonator Orgun είναι εμφανείς στην εντυπωσιακά σέξι και αθώα εμφάνιση της Musubi. Tο Blade έχει τη φωνή της Miki Takahashi.

Επιτέλους, ένα ενδιαφέρον Blade!

 

Και τελειώνουμε το Idaten, σχεδιασμένου από τον I-IV και τη φωνή της Aya Hirano.

Τι είναι άραγε αυτό;

 

Πληθώρα από νέα για το Xenoblade Chronicles 2!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων