Πώς είναι το Skyrim σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις;

15 Νοέ
Πώς είναι το Skyrim σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις;

Το Elder Scrolls V: Skyrim είναι από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια ρόλων των τελευταίων ετών.

Πώς είναι η έκδοση στο Switch σε σύγκριση με τις άλλες;

 

Ποιά έκδοση του Skyrim θα παίξουμε στο Switch;

Απ’ όσο είδαμε στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, η έκδοση του παιχνιδιού στο Switch είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη.

Κατ’ αρχάς, το παιχνίδι βασίζεται στην τελευταία, σύγχρονη έκδοση του Skyrim. Τη λεγόμενη Special Edition. Αυτό σημαίνει πως στο Switch θα βρείτε όλα σχεδόν τα βελτιωμένα ειδικά εφέ γραφικών, όπως ογκομετρικό φωτισμό, βελτιωμένα textures, αντανακλάσεις, εφέ νερού και πολλά ακόμη. Η ανωτερότητα της Switch version έναντι των κονσολών της προηγούμενης γενιάς είναι εμφανής σε κάθε περίπτωση. Τα δέντρα, οι υφές, το anti-aliasing αλλά και οι φωτισμοί, είναι σαφώς ανώτερου επιπέδου.

 

Ποιά η διαφορά του Skyrim μεταξύ των κονσολών;

Σε σύγκριση με τις σύγχρονες κονσόλες, το Switch δε μένει και πολύ πίσω. Το μόνο σημείο που υστερεί είναι η ανάλυση του παιχνιδιού, που είναι χαμηλότερη από αυτή στο PS4, όπως και η απουσία του Ambient Occlusion. Αυτό το τελευταίο είναι μια τεχνική που δίνει την αίσθηση του βάθους, προσομοιώνοντας σκιές ανάμεσα σε κοντινά αντικείμενα. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, στο παρακάτω βίντεο, όταν γίνεται επίδειξη μιας κατακόμβης με ένα λάβαρο να ανεμίζει, παρατηρήστε το λάβαρο. Στην PS4 version θα παρατηρήσετε να υπάρχουν σκιές ανάμεσα στο λάβαρο και τον τοίχο, όπως επίσης και στα σημεία που τα δοκάρια αγγίζουν τον τοίχο στο βάθος. Αυτό το εφέ απουσιάζει από το Switch.

Φυσικά, οι εκδόσεις των υπολογιστών αφήνουν όλες τις υπόλοιπες πίσω με μεγάλη διαφορά όσον αφορά την ποιότητα των γραφικών. Ωστόσο, η έκδοση του Switch είναι φορητή. Και πιστεύουμε πως το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό.

Δείτε το κι εσείς και πείτε μας τη γνώμη σας!

Πώς είναι το Skyrim σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων