Πόση Bayonetta μπορείτε να αντέξετε;

08 Δεκ
Πόση Bayonetta μπορείτε να αντέξετε;

Ελπίζουμε να έχετε αντοχές, γιατί η Bayonetta έρχεται στο Switch για να σας ξεζουμίσει!

Όλα τα νέα για τα τρία παιχνίδια της σειράς σας περιμένουν παρακάτω!

 

Τι εννοείς τρία;

Ναι, καλά διαβάσατε. Τρία! Το Bayonetta 3 για το Switch ανακοινώθηκε επίσημα στα Game Awards χθες:

 

 

Αλλά δεν αρκεί μόνο το Bayonetta 3!

Μαζί με το τρίτο παιχνίδι της σειράς, η Nintendo ανακοίνωσε και την επανακυκλοφορία των δύο παιχνιδιών που είδαμε και στο Wii U, αυτή τη φορά στο Switch. Όσοι λοιπόν θέλετε να πιάσετε στα χέρια σας μια επικίνδυνα σέξι μάγισσα που ντύνεται με εφαρμοστά δερμάτινα και κάνει ό,τι μπορεί για να τα βγάλει από πάνω της, τότε θα χαρείτε πολύ!

Πάμε να δούμε το επίσημο βίντεο για την ανακοίνωση των δύο παιχνιδιών:

 

 

Η PlatinumGames μας έδωσε και νέες λεπτομέρειες για τon Bayo 2 στο Switch.

Κατ’ αρχάς, υποστηρίζεται το local wireless cooperative play. Το Tag Climax, που στο Wii U ήταν online-only, θα παίζεται έτσι. Θα μπορείτε πλέον να παίξετε με ένα φίλο είτε Online, είτε offline.

Επιβεβαιώθηκε επίσης το amiibo support. Η Platinum δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, αλλά είπε πως (προφανώς) θα υποστηρίζεται η φιγούρα της Bayonetta από τη σειρά Smash Bros. amiibo.

Θα υποστηρίζεται επίσης η εγγραφή βίντεο. Όπως συμβαίνει και με άλλους τίτλους για το Switch, θα μπορείτε να καταγράψετε βίντεο διάρκειας μέχρι τριάντα δευτερολέπτων.

Μάθαμε επίσης την τιμολόγηση του Bayonetta 2 για το Switch. Το παιχνίδι θα στοιχίζει €49,99 από το eShop. Μετά την αγορά, θα μπορείτε να αγοράσετε και το αρχικό Bayonetta €9,99. Αν πάλι προτιμήσετε να αποκτήσετε πρώτα την ψηφιακή έκδοση του αρχικού Bayonetta, αλλά θα στοιχίζει €29,99. Αν κάνετε αυτή την αγορά, τότε θα έχετε έκπτωση για την ψηφιακή έκδοση του Bayonetta 2, οπότε θα μπορείτε να το αγοράσετε για επιπλέον €29,99.

 

Πηγή 1Πηγή 2

 

T

Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν.

 

 

Στην Ιαπωνία μάλιστα, τα Bayonetta 1 και 2 θα αποκτήσουν μια πολύ πρόστυχη Non-Stop Climax Edition η οποία θα περιέχει και τα δύο παιχνίδια σε κασέτες, μια θήκη steelbook, 22 art cards και τρία φύλλα με αυτοκόλλητα.

Όσοι σκέφτεστε να την αποκτήσετε από το εξωτερικό, το πακέτο θα στοιχίζει 9.980 yen.

Όλα τα περιεχόμενα του πακέτου, μόνο για την πάρτη σας!

 

Πηγή

 

 

Bayonetta Special Editions

Η Ιαπωνία όμως δεν είναι η μόνη περιοχή που θα αποκτήσει μια ειδική έκδοση των 2 παιχνιδιών για το Switch! Η Nintendo ανακοίνωσε την Bayonetta 2 Special Edition για την Ευρώπη.

 

 

Το δικό μας πακέτο θα περιέχει την κασέτα του Bayo 2, έναν download code για το πρώτο παιχνίδι, ένα steelbook, 22 Verse Cards, και 3 φυλλάδια με αυτοκόλλητα. Θα υπάρχει φυσικά και η κανονική έκδοση του Bayonetta 2, με την κασετούλα και ένα download code.

Ναι, η Νintendo φαίνεται πως μας θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν πρόκειται να μας φέρει το πρώτο Bayo σε κασέτα. “Download code only, you filthy plebs”.

Thanks Nintendo…..

Πόση Bayonetta μπορείτε να αντέξετε;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων