Νέα βίντεο Resident Evil Revelation 1&2 για το Switch

25 Σεπ
Νέα βίντεο Resident Evil Revelation 1&2 για το Switch

Η Capcom παρουσίασε την μεταφορά των Resident Evil Revelation 1&2 αυτή την φορά για το Nintendo Switch.

Resident Evil Revelation 1&2 και ξανά ζεσταμένο φαγητό από την Capcom

Σαν να μην μας έφτανε η μεταφορά του Ultra Street Fighter 2 HD Remix η Capcom μας κάνει την χάρη να μεταφέρει τα Resident Evil Revelation 1&2 και στο Switch.

Μετά από την “καταπληκτική” παρουσίαση των παιχνιδιών στο Tokyo Game Show την προηγούμενη εβδομάδα. Προβάλει σήμερα δύο καινούργια trailer για την προώθηση των τίτλων στο Nintendo Switch.

Σας παραθέτουμε τα δύο νέα βίντεο από δύο αρκετά μπαγιάτικα παιχνίδια όπου έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις ήδη υπάρχων κονσόλες. Εκτός αν είσαι μόνο χρήστης κονσόλας Nintendo. Όπου το δεύτερο μέρος της σειράς Revelation δεν κυκλοφόρησε ποτέ μέχρι τώρα. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το πρώτο Revelation ήταν αποκλειστικός τίτλος του 3DS με πολύ καλές πωλήσεις.

Η επανέκδοση του τίτλου σε κονσόλες του ανταγωνισμού που έγινε αργότερα έπρεπε να τις προσθέσεις όλες μαζί για να το ξεπεράσουν. Βεβαίως η Capcom θεώρησε πως το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει στο 3DS. Οι πωλήσεις ήταν απογοητευτικές και τώρα μας βγάζει σε πακέτο τα δύο παιχνίδια εκ του οποίου το Revelation 2 θα είναι μόνο ψηφιακό.

Νέα βίντεο Resident Evil Revelation 1&2 για το Switch

| Nintendo Switch | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων