Το Rivals of Aether ετοιμάζεται για μεταφορά στο Switch!

05 Ιαν
Το Rivals of Aether ετοιμάζεται για μεταφορά στο Switch!

Το Rivals of Aether είναι ένας εμφανής κλώνος του Super Smash Bros, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και κάμποσο καιρό στο Steam.

Το παιχνίδι ειναι τώρα πολύ πιθανό να έρθει και στο Switch. Λεπτομέρειες παρακάτω!

 

Πώς ξέρουμε οτι έρχεται το Rivals of Aether;

Σε μια νέα δημοσίευση στο blog του, ο δημιουργός του παιχνιδιού, Dan Fornace είπε ο ίδιος πως το Switch αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του παιχνιδιού «αναζητά developers που μπορούν να μας βοηθήσουν να μεταφέρουμε το παιχνίδι έξω από το Game Maker Studio, ούτως ώστε να το κυκλοφορήσουμε στο Switch».

Αν αναρωτιέστε, το Game Maker Studio είναι η μηχανή πάνω στην οποία έχει «χτιστεί» το παιχνίδι και η οποία υποστηρίζει Windows desktop, Mac OS X, Ubuntu, Android, iOS, fireTV, Android TV, Microsoft UWP, HTML5, PlayStation 4 και Xbox One. Τα πάντα δηλαδή, εκτός από το Switch!

 

 

Τι ακριβώς είναι το Rivals of Aether;

Σύμφωνα με τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, είναι ένα indie fighting game σε, που λαμβάνει χώρα σε ένα κόσμο όπου αντιμαχόμενοι πολιτισμοί μπορούν να επικαλεστούν τη δύναμη της Φωτιάς, του Νερού, του Αέρα και της Γης (σ.σ: Αν υπήρχε και η Καρδιά, τότε θα μπορούσαν να καλέσουν τον Captain Planet). Το παιχνίδι έχει λάβει εύσημα για το ανταγωνιστικό του gameplay και τα εκτενή εργαλεία που προσφέρει για προπόνηση.

Το παιχνίδι διαθέτει:

  • Versus mode με όλα τα γνωστά setups (1v1, 2v2, free-for-all)
  • Ένα Story mode που αποκαλύπτει την ιστορία του κάθε χαρακτήρα και τα μυστήρια του Aether
  • Το Abyss mode που είναι ένας άλλο όνομα για το κλασικό Survival mode (ή Endless mode αν παίζετε μόνο Smash). Υπάρχουν και online leaderboards, αλλά και τοAbyss Versus mode.
  • Φυσικά, υπάρχει και ένα online versus mode! Και μπορείτε να παίξετε και ranked μάχες, για να ανέβετε στο leaderboard.
  • To Tutorial σας παρέχει μαθήματα από επίπεδα αρχάριου μέχρι προχωρημένου.
  • Υπάρχει και ένα practice mode σας δίνει ένα σωρό λεπτομέρειες, όπως: Frame data και hitbox visualizations.

Αν και όταν έρθει το Rivals of Aether στο Switch, υποθέτουμε αυτό οτι θα συμβεί μετά την “Definitive Edition” που κυκλοφορεί το καλοκαίρι.

 

 

 

Πηγή

 

Το Rivals of Aether ετοιμάζεται για μεταφορά στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων