Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Samariá King

25 Φεβ
Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Samariá King

Το Σάββατο της 24 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα το special τουρνουά Samariá King για την επίσκεψη των παιχτών από τα Χανιά Κρήτης. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους. Επίσης ευχαριστούμε τους Κρητικούς για την επίσκεψή τους και ελπίζουμε να τους δούμε ξανά. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα αποτελέσματα του Samariá King.

Στο Samariá King είχαμε όπως συνήθως ομαδικό και ατομικό τουρνουά. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ο συναγωνισμός ήταν σε δυνατό επίπεδο, και το hype δεν έλειψε καθόλου.
Καταρχάς στο ομαδικό για άλλη μια φορά η ομάδα του Rom, με τον Crabmiser από την Κρήτη αυτήν τη φορά, κατάφερε να κερδίσει τα δύο φαβορί Sido & Sozon, αλλά και Doperman & SP1 και να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Παρότι οι Doperman & SP1 έκαναν reret στον τελικό.

Στο ατομικό, που ήταν και το κυρίως πιάτο του τουρνουά, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν στα ίσα τους υπόλοιπους Smashers. Συνάμα, η αιφνίδια αποχώρηση του Rom την τελευταία στιγμή άλλαξε τη ροή των αγώνων. Υπήρξαν παρόλα αυτά αρκετές εκπλήξεις. Πρώτα απ’ όλα είχαμε την εκπληκτική εμφάνιση του SP1 (Bowser) που έκανε το ένα upset μετά το άλλο. Η αρχή έγινε με τον LuiS (Little Mac, Marth) κάνοντας το comeback για 2η φορά. Η συνέχεια έγινε με τον Megalex (Roy, Cloud) όπου έσκασε σαν βόμβα και σαν να μην έφτανε αυτό κατάφερε να κερδίσει και τον ανερχόμενο Nomickok (Donkey Kong, Captain Falcon) στα Losers Quarters πάλι σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο χτύπημα. Τελικά σταμάτησε στην 4η θέση από τον Jesteros (Greninja) που είχε ηττηθεί από τον doperman (Mario) στα Winners Semis. Ο οποίος Jesteros κατάφερε να φτάσει στον τελικό περνώντας από τον AkiraGr (Bayonetta) που είχε κερδίσει τον Nomickok στο Winners Semis, αλλά είχε χάσει από τον Doperman στα Winners Finals.

Στον τελικό έγινε μια δυνατή και μεγάλης διάρκειας μάχη. Στο πρώτο σετ ο Jesteros κατάφερε με 3-1 να κάνει reset, αλλά στο δεύτερο σετ ο Doperman με περισσότερη αποφασιστικότητα απάντησε με δικό του 3-1 κερδίζοντας τελικά τον τίτλου του Samariá King.

Στο τουρνουά εκτός από την επίσκεψη των Κρητικών είχαμε και την επιστροφή για μια special εμφάνιση του βετεράνου Megalex μετά από 16 μήνες και την εμφάνιση του Bill μετά το 1ο Ascension.

Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Samariá King

Κατάταξη Ομαδικού

01 Rom & Crabmiser (Ganondorf & Ganondorf)
02 doperman & SP1 (Mario, Cloud & Bowser)
03 Sido & Sozonm7 (Mario & Cloud)
04 Jesteros & Luis (Greninja & Little Mac)
05 AkiraGr & Kokman (Bayonetta & Ness)
05 Daxter & Twist (Mewtwo & Corrin)

Κατάταξη Ατομικού

01 doperman (Mario)
02 Jesteros (Greninja)
03 AkiraGr (Bayonetta)
04 SP1 (Bowser)
05 Sido (Mario)
05 Nomickok (Donkey Kong, Captain Falcon)
07 Megalex (Roy, Cloud)
07 Sozonm7 (Cloud)
09 LuiS (Little Mac, Marth)
09 Kokman (Ness, Lucas)
09 Crabmiser (Ganondorf)
09 Twist (Bayonetta)
13 Daxter (Mewtwo)
13 Bill (Mario)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά.
Το επόμενο μέρος του Smash City League θα ανακοινωθεί προσεχώς!

ΥΓ: Δείτε τα βίντεο των αγώνων που ήταν στο back-to-back setup στο κανάλι Youtube του NintendoNext.

Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Samariá King

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων