Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp

09 Ιούλ
Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp

Το Σάββατο 7 Ιουλίου διεξήχθη το καλοκαιρινό τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp.

Το Smash Summer Camp ξεκίνησε με το ομαδικό τουρνουά όπου έγιναν πολλοί αμφίρροποι αγώνες. Οι ομάδες ήταν σχετικά ισοδύναμες με τους Rom & Jesteros (Ganondorf & Greninja) να φτάνουν στον μεγάλο τελικό από τη μεριά των νικητών. Στην πλευρά των ηττημένων οι Sheep & Doperman (Corrin, Robin & Mario, Marth, Cloud) κατάφεραν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να φτάσουν και εκείνοι με τη σειρά τους στον μεγάλο τελικό. Εκεί δυστυχώς για τους Sheep & Doperman, οι Rom & Jesteros κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-0 κερδίζοντας έτσι το ομαδικό.

Στο ατομικό είχαμε αρκετά upsets ακόμα και από τον 1ο γύρο. Η αρχή έγινε με τον Konstiyo (Peach, King Dedede) να κερδίζει τον Kokman (Ness, Lucas) 2-1. Η 2η και μεγαλύτερη ανατροπή στο τουρνουά έγινε στον επόμενο γύρο όπου ο AkiraGr (Bayonetta) κατάφερε να κερδίσει 2-0 τον Sheep (Corrin, Zelda, Zero Suit Samus).

Στη συνέχεια έγιναν δύο ακόμα upsets στην πλευρά των ηττημένων. Η πρώτη ανατροπή ήταν η νίκη του νέου παίχτη Cemu (Wario) που νίκησε τον LuiS (Little Mac) 2-0, ενώ η δεύτερη ήταν η νίκη του Jesteros (Greninja) εναντίον του Sheep (Corrin, Zelda, Zero Suit Samus) με 2-1 με ένα πολύ αμφίρροπο 3ο παιχνίδι.

Τελικά ο Jesteros (Greninja) αρκέστηκε στην 3η θέση χάνοντας από τον doperman (Mario, Cloud) ο οποίος παρότι έκανε πολύ καλή παρουσία εναντίον του Rom (Ganondorf) στον τελικό των νικητών, στον μεγάλο τελικό δεν κατάφερε να αποδώσει το ίδιο, δίνοντας για πολλοστή φορά την πρώτη θέση στο ατομικό στον Rom με ένα καθαρό 3-0.

Εκτός του νέου παίχτη Cemu (Wario) που τον είχαμε δει πρώτη φορά στο GameAthlon Summer 2018, είχαμε και τη νέα συμμετοχή της OuroborosRV (Cloud), γνωστή από τις διοργανώσεις στο Blazblue και της ομάδας BBGC.

Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp

Κατάταξη Ομαδικού

01 Rom & Jesteros (Ganondorf & Greninja)
02 Sheep & Doperman (Corrin, Robin & Mario, Marth, Cloud)
03 Sido & Konstiyo (Mario & King Dedede, Peach)
04 AkiraGr & LuiS (Ike, Bayonetta & Little Mac)
05 Key & Kokman (Mewtwo & Ness)

Κατάταξη Ατομικού

01 Rom (Ganondorf)
02 doperman (Mario, Cloud)
03 Jesteros (Greninja)
04 AkiraGr (Bayonetta)
05 Sheep (Corrin, Zelda, Zero Suit Samus)
05 Sido (Mario)
07 Konstiyo (Peach, King Dedede)
07 Cemu (Wario)
09 Kokman (Ness, Lucas)
09 LuiS (Little Mac)
09 Key (Mewtwo, Ike)
09 OuroborosRV (Cloud)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά.
Το επόμενο τουρνουά θα ανακοινωθεί προσεχώς!

ΥΓ: Δείτε τα βίντεο των αγώνων που ήταν στο back-to-back setup στο κανάλι Youtube του NintendoNext.

Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp

About The Author
-

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων