Η SNK συζητά για το SNK Heroines και το σέξι στοιχείο

12 Φεβ
Η SNK συζητά για το SNK Heroines και το σέξι στοιχείο

Η SNK επιστρέφει, μετά από πολυετή απουσία, σε κονσόλα της Nintendo με το SNK Heroines: Tag Team Frenzy.

Ο παραγωγός Yasuyuki Oda μίλησε για το παιχνίδι, οπότε πάμε να δούμε τι έχει να πει!

Αξιοσημείωτα αποσπάσματα σχετικά με το σέξι στοιχείο του παιχνιδιού, αλλά και τον ερχομό του στο Switch σας περιμένουν παρακάτω. Αν, πάλι, θέλετε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του GameInformer, κάντε ένα κλικ εδώ.

Στο τέλος, θα βρείτε κι ένα νέο βίντεο από το παιχνίδι!

 

 

Το σέξι κομμάτι του SNK Heroines

Ναι, υπάρχουν αποκαλυπτικά ρούχα, αλλά δεν πιστεύουμε πως το σεξουαλικό στοιχείο υπάρχει σε υπερβολικό βαθμό. Υπάρχει μεν, αλλά θέλουμε να προωθήσουμε τις πιο χαριτωμένες πτυχές. Την κομψότητα των γυναικών για παράδειγμα. Και πιστεύω πως μπορούμε να προσπεράσουμε όσους θέλουν να μειώσουν το παιχνίδι επειδή νομίζουν πως τα ντυσίματα είναι αποκαλυπτικά.

Υπάρχει άλλωστε λόγος που οι χαρακτήρες φορούν αυτά τα κοστούμια. Δεν τα φορούν απλά επειδή εμείς το θέλαμε. Υπάρχει ολόκληρη ιστορία από πίσω, για την οποία δε μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Αν παίξετε όμως, πιστεύω πως θα καταλάβετε πώς βρέθηκαν σ’ αυτή την κατάσταση. Κάναμε προσπάθειες να μείνει απαράλλακτη η εικόνα των χαρακτήρων.

 

 

SNK Heroines στο Switch

Το παιχνίδι είναι multiplatform (PS4 και Switch) και, όπως είπατε, είναι ο πρώτος τίτλος της SNK σε κονσόλα της Nintendo μετά από πολύ καιρό. Μας αρέσει όμως να δουλεύουμε με διαφορετικές πλατφόρμες. Μπορεί τελικά να κάνουμε κάτι αποκλειστικά για το Switch. Από την άλλη, μπορεί να κάνουμε κάτι αποκλειστικά για το PS4. Όπως και να έχει, θέλουμε να δουλεύουμε με όλους τους first parties για την ανάπτυξη των παιχνιδιών μας.

 

 

Υπάρχει κάποια συνεργασία με τη Nintendo για το παιχνίδι;

Δεν είχαμε απευθείας ανάπτυξη από πλευράς Nitnendo για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι όμως η πρώτη φορά που η SNK εργάζεται πάνω στο Switch. Το βλέπουμε περισσότερο ως ένα γνώμονα για το πώς να κάνουμε δοσοληψίες με τη Nintendo, όσο αναπτύσσουμε το SNK Heroines για το Switch.

 

 

Και πάμε στο gameplay!

 

Η SNK συζητά για το SNK Heroines και το σέξι στοιχείο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων