Switch news: Σκληρά κορίτσια, RPGs και όχι μόνο!

22 Μαΐ
Switch news: Σκληρά κορίτσια, RPGs και όχι μόνο!

Σήμερα, εκτός από βίντεο, έχουμε μερικές επιπλέον ειδήσεις που αφορούν το Switch.

Ανάμεσά τους, νέες μαχήτριες για τα SNK Heroines και Blade Strangers, πληροφορίες για το Octopath Traveller οπότε πάμε να τα δούμε:

 

Αποκαλύφθηκε η Love Heart για το SNK Heroines: Tag Team Frenzy

 

Το Famitsu αποκάλυψε μία ακόμη μαχήτρια του SNK Heroines: Tag Team Frenzy. Η Love Heart είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς pachinko της SNK με τίτλο Sky Love. Η δεσποσύνη έκανε και μια εμφάνιση στο τελευταίο King of Fighters. Το Famitsu αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στην Ιαπωνία, η οποία είναι η 6η Σεπτεμβρίου.

Μία μόλις ημέρα αργότερα, στις 7 Σεπτεμβρίου δηλαδή, θα δούμε το παιχνίδι και στα μέρη μας.

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Εμφανίστηκε και η Emiko για το Blade Strangers

Άλλη μια παρουσία από το Sayonara Umihara Kawase, η Emiko κάνει την εμφάνισή της στο Blade Strangers μαζί με τον υπερμεγεθη γάτο της!

Πείτε της ένα γεια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Νέες πληροφορίες και στιγμιότυπα από το Project Octopath Traveller

Η Square Enix μας έδωσε μερικές πληροφορίες για τους δύο τελευταίους χαρακτήρες του Octopath!

Πρώτος είναι ο Cyrus Olbright, ένας 30χρονος λόγιος. Είναι ένας άντρας που διψά για γνώση και εργάζεται στη βασιλική ακαδημία της Flatland, μιας περιοχής που χαρακτηρίζεται από απέραντα λιβάδια. Παρόλο το όμορφο παρουσιαστικό του και τις λάγνες ματιές που δέχεται από τις φοιτήτριες της ακαδημίας, το μόνο πάθος της ζωής του παραμένει η γνώση και τα μυστήρια.

Μια μέρα, ο Cyrus παρατήρησε πως λείπει ένα βιβλίο από τα αρχεία και έτσι ξεκινά το ταξίδι του.

Όντας άνθρωπος των γραμμάτων, ειδικότητά του είναι (φυσικά) η μαγεία φωτιάς, πάγου και κεραυνού. Στη μάχη κάνει επιθέσεις που χτυπούν όλους τους εχθρούς και μπορεί όχι μόνο να εκμεταλλευτεί τυχόν αδυναμίες των εχθρών στα στοιχεία, αλλά και να τις αποκαλύψει στην ομάδα.

Η Flatland βρίσκεται στη βορειοανατολική Olstera. Τον τόπο εκείνο κυβερνά το Βασίλειο του Wold, με μια ιστορία πιο μακρά από τα υπόλοιπα έθνη και μια ξακουστή ακαδημία.

Στο παρελθόν, 8 φυλές αντιμάχονταν για την κυριαρχία στην περιοχή. Όταν όμως έγινε μια εισβολή από το Granport, περίπου 200 χρόνια πριν, οι φυλές ενώθηκαν και ζήτησαν τη δύναμη της Εκκλησίας της Ιερής Φλόγας για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους.

Τότε γεννήθηκε το Βασίλειο του Wold, όπου τώρα βασιλεύει ο Osred II.

 

Στη συνέχεια, έχουμε την 20χρονη Ophelia, μια ιέρεια της Εκκλησίας της Ιερής Φλόγας στη Frostland, μια χιονισμένη περιοχή.

Κάθε 20 χρόνια τελείται μια ακολουθία Προσφοράς στη Φλόγα, για την οποία την ευθύνη έχει η αδελφή και η καλύτερή της φίλη. Μια μέρα όμως, οι δυο τους αναλαμβάνουν μια δοκιμασία…

Ο ρόλος της Ophelia στη μάχη είναι αυτός του θεραπευτή. Μπορεί να ιάσει όλη την ομάδα και να αναστήσει νεκρούς συμμάχους. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει την άμυνα και άλλες παραμέτρους της ομάδας της, ενώ μπορεί και να εξαπολύσει επιθέσεις φωτός.

Η Frostland είναι μια παγωμένη έκταση στο βόρειο ακρο της Olstera και είναι γεμάτη χιόνι. Λέγεται πως ο Θεός της Ιερής Φλόγας, Elfric, είχε εμφανιστεί στον τόπο εκείνο. Η περιοχή τελεί υπό την Παπική Εκκλησία της Ιερής Φλόγας, η οποία λατρεύει τον Elfric. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για τόπο λατρείας των πιστών της Olstera.

Κατά την εισβολή της Granport 200 χρόνια πριν, η Εκκλησία στήριξε τη Flatland. Οι 8 φυλές της Flatland, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έδωσαν στην Εκκλησία την πόλη Flamegrace, απ’ όπου απλώνει την επιρροή της έκτοτε.

 

Νέα στιγμιότυπα από το Project Octopath Traveller (22/05/201

 

 

Όπως πάντα, στη σελίδα 2 θα βρείτε όλα τα βίντεο για τα πιο καυτά παιχνίδια του Switch!

 

 

 

Pages: 1 2

Switch news: Σκληρά κορίτσια, RPGs και όχι μόνο!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων