Τα σχόλια του προέδρου της Nintendo, Shuntaro Furukawa

31 Οκτ
Τα σχόλια του προέδρου της Nintendo, Shuntaro Furukawa

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, μίλησε στους επενδυτές.

Μερικά ενδιαφέροντα αποσπάσματα από την ομιλία του σας περιμένουν παρακάτω:

 

Περισσότερα DLC και online events

Στην έκθεση οικονομικών του Απριλίου, ο τότε πρόεδρος Kimishima σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι για το Switch να δίνει λόγους στους αγοραστές να παραμένουν προσκολλημένοι στην κονσόλα. Ορίστε, θα σας αναφέρω μερικές πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει ως εταιρεία για να πετύχουμε το στόχο αυτό.

Η μία πρωτοβουλία έχει να κάνει με τη συνεχή αναβάθμιση και παραγωγή πρόσθετου περιεχομένου για τα παιχνίδια. Για παράδειγμα, τα Mario Kart 8 Deluxe και Splatoon 2 κυκλοφόρησαν πέρσι και απέκτησαν περισσότερες προσθήκες από τον περασμένο Απρίλιο. Τίτλοι όπως τα Kirby Star Allies και Mario Tennis Aces κυκλοφόρησαν φέτος και έχουν δεχθεί δωρεάν ενημερώσεις.

Επιπλέον, διεξάγουμε συνεχή in-game online events για συγκεκριμένους τίτλους.

 

 

Η επιτυχία του Fortnite στο Switch

Η διανομή της Switch version του Fortnite Battle Royale από την Epic Games ξεκίνησε στην E3 τον περασμένο Ιούνιο. Έκτοτε, το παιχνίδι έχει γίνει ανάρπαστο, όχι μόνο σε Η.Π.Α. και Ευρώπη, αλλά και στην Ιαπωνία. Έχει αποκτήσει τόση ορμή που το έχει κατεβάσει περίπου η μισή βάση χρηστών του Switch παγκοσμίως. Πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι, αυξάνοντας έτσι τη γενική χρήση του Nintendo Switch. Το Switch διαφέρει γιατί οι παίκτες μπορούν να το μεταφέρουν. Έτσι, μπορούν να επικοινωνούν όσο παίζουν σε σπίτια φίλων αλλά και αλλού.

 

 

Indies, 3rd-parties και Switch

Ένα μεγάλο εύρος διανομέων από όλο τον κόσμο, ακόμη και indie developers, έχουν επιβιβαστεί στο Switch από την κυκλοφορία του χάρη στην ύπαρξη ενός ευέλικτου περιβάλλοντος ανάπτυξης. Ο αριθμός των διανομέων έχει αυξηθεί και κυκλοφορούν νέοι τίτλοι όλο και γρηγορότερα, δίνοντας στους καταναλωτές μας μεγαλύτερη ποικιλία από τίτλους. Βλέπουμε επίσης αυξημένο ενδιαφέρον μέσα από την ανάπτυξη τίτλων για το Switch αλλά και από τις πωλήσεις των παιχνιδιών. Ένας επιτυχημένος τίτλος είναι εμφανώς ποιοτικός, αλλά εγώ θεωρώ επιτυχημένο κ ιένα τίτλο που ταιριάζει με την ιδέα «παίξτε οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε». Τον περασμένο Απρίλιο, σας είπαμε οτι στο Nintendo eShop υπήρχαν περισσότεροι από 600 τίτλοι.

Τον Οκτώβριο είχαμε πάνω από 500 διανομείς που πωλούν παιχνίδια στο Nintendo Switch, με πάνω από 1300 διαφορετικούς τίτλους διαθέσιμους παγκοσμίως μέσα από το eShop.

Εμείς σαν εταιρεία θέλουμε να δυναμώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινότητα των δημιουργών. Ξεκινούμε νέες δραστηριότητες σε κάθε χώρα, με στόχο τίτλους που θα ήταν δύσκολο να παρουσιαστούν μέσα από τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης. Όσο διευρύνουμε το πλήθος των τίτλων μας, θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να γνωρίσουν οι καταναλωτές μας καινούρια παιχνίδια.

 

Μέσα σε αυτή τη σταθερή ανάπτυξη των θεμελίων των επιχειρήσεών μας με το Switch, μεγάλοι διανομείς φέρνουν νέους τίλους που κάνουν το ντεμπούτο τους και επιδεικνύουν ενθουσιασμό για το Switch ως gaming πλατφόρμα.

Οι διανομείς λογισμικού έχουν κυκλοφορήσει τα πάντα. Από αειθαλείς τίτλους που έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό, μέχρι τίτλους που ικανοποιούν παθιασμένους θαυμαστές του gaming. Οι πωλήσεις όλων των προϊόντων είναι πάντα δυνατές. Οι τίτλοι που βλέπετε είναι λίγα μόνο παραδείγματα κι από τις αρχές του Φθινοπώρου ο κατάλογος κυκλοφοριών έχει ενισχυθεί με επιτυχημένους τίτλους. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια προέρχονται από διανομείς που δεν έχουμε δει σε Nintendo πλατφόρμα εδώ και καιρό. Ο ενθουσιασμός τους για το Switch συνεχίζει να αυξάνεται όσο προχωράμε προς τη δεύτερη εορταστική περίοδο της ζωής του.

 

 

H επιτυχία των NES Classic και SNES Classic Edition

Στη συνέχεια, ας πιάσουμε λίγο τα NES και Super NES Classic Editions.

Οι συνδυασμένες πωλήσεις των NES και Super NES Classic Edition έχουν πλέον ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια. Το Super NES Classic Edition, που κυκλοφόρησε πέρσι το Φθινόπωρο, και το NES Classic Edition, που επανακυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο, συνεχίζουν να πουλάνε σαν απαραίτητα πρϊόντα. Η προσιτότητά τους όσον αφορά την τιμή τους μας λέει πως θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση κατά τις προσεχείς γιορτές.

 

Πηγή

Τα σχόλια του προέδρου της Nintendo, Shuntaro Furukawa

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων