Θα δούμε ποτέ το Monster Hunter World στο Switch;

06 Νοέ
Θα δούμε ποτέ το Monster Hunter World στο Switch;

Μετά από πολλά χρόνια αποκλειστικότητας, η σειρά Monster Hunter δεν είναι πλέον περιορισμένη στις πλατφόρμες της Nintendo.

Το νέο παιχνίδι δεν υπάρχει καν σε κάποια κονσόλα της εταιρείας! H Capcom ανακοίνωσε το ολοκαίνουριο Monster Hunter World στην περασμένη Ε3, ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις για κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Switch.

Μπορεί να αλλάξει αυτό;

 

 

Monster Hunter World και Nintendo Switch:

Το Eurogamer έθεσε το ερώτημα στον δεύτερο επικεφαλής, Kaname Fujioka κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης. Δυστυχώς για τους απανταχού κυνηγούς στον κόσμο της Nintendo, ο Fujioka έκανε πολλές υπεκφυγές επί του θέματος.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είπε:

Δυστυχώς, δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει χώρος να πω πως θα μεταφέρουμε τρέχον λογισμικό μας σε υλισμικό της Nintendo. Στο τέλος φτάνουμε σ’ αυτό που έχουμε ήδη αναφέρει: Θέλουμε να παραδώσουμε ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του υλισμικού που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτή ήταν η φιλοσοφία της ανάπτυξης του τίτλου εξ’ ακρας συλλήψεως. Τώρα, η μετατροπή του Monster Hunter για αυτά τα συστήματα… Γενικά η μετατροπή για διαφορετικό υλισμικό δε γίνεται αυτή τη φορά. Στο μέλλον όμως, αν σκεφτούμε κάτι σαν το Switch,θα δούμε πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι για εκείνη την πλατφόρμα.

 

 

Πηγή

Θα δούμε ποτέ το Monster Hunter World στο Switch;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων