Θα έρθει η σειρά Yakuza στο Switch;

12 Ιούλ
Θα έρθει η σειρά Yakuza στο Switch;

Η σειρά Yakuza ποτέ δεν στέριωσε σε κονσόλα της Nintendo. Θα μπορούσαμε όμως να περιμένουμε να τη δούμε στο Switch;

Ο παραγωγός της μας δίνει την απάντηση.

 

Η σειρά Yakuza και το οικοσύστημα της Nintendo

Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να μας παραξενεύει η απουσία της σειράς στα συστήματα της Nintendo. Πριν μερικά χρόνια, είχε κυκλοφορήσει το Yakuza 1 & 2 HD για το Wii U στην Ιαπωνία, δυστυχώς με τα αποτελέσματα που φαντάζεστε.

Πρόσφατα όμως, ο γαλλικός ιστότοπος Gameblog έπιασε την κουβέντα με τον παραγωγό της σειράς, Daisuke Sato. Το ερώτημα είχε να κάνει με τις πιθανότητες να δούμε τα Yakuza και σε άλλες κονσόλες, όπως το Switch ή το Xbox One.

Για να δούμε τι είπε:

Για να είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να πούμε πως το Yakuza 1 & 2 του Wii U αποδείχθηκε σημαντική αποτυχία. Στόχος μας όμως είναι να αναπτύσσουμε τίτλους για όλες τις πλατφόρμες όσο περισσότερο γίνεται. Γνωρίζουμε οτι έτσι προσελκύουμε επιπλέον κοινό και να φέρουμε νέο κόσμο στη σειρά. Παρόλα αυτά, όσον αφορά το Switch, είμαι πεπεισμένος πως δεν αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη παιχνιδιών της σειράς. Ίσως το κοινό της κονσόλας δεν περιμένει τέτοιους τίτλους από το Switch. Ίσως έχει συνηθίσει σε διαφορετικού είδους παιχνίδια. Όσο για το Xbox One, μπορούμε να το σκεφτούμε, γιατί ξέρουμε πως οι χρήστες του μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι μια δυνατότητα.

Πηγή 1, Πηγή 2

Θα έρθει η σειρά Yakuza στο Switch;

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων