Τι μέλλει γενέσθαι με την EA και το Switch;

02 Νοέ
Τι μέλλει γενέσθαι με την EA και το Switch;

Η EA κυκλοφόρησε το FIFA 18 για το Switch λίγες εβδομάδες πριν.

Ωστόσο, η μεγαλοεκδότρια εταιρεία δε φαίνεται να βάζει μπρος νέα παιχνίδια στην κονσόλα.

 

Τι γίνεται λοιπόν με την ΕΑ;

Tο Wall Street Journal διεξήγαγε μια συνέντευξη με τον επικεφαλής οικονομικών της εταιρείας, τον κ. Blake Jorgensen. Ο Blake είπε πως περιμένουν μέχρι το Switch να κλείσει ένα χρόνο στην αγορά πριν ληφθεί η απόφαση για κυκλοφορία περισσότερων παιχνιδιών. Είπε επίσης πως η είναι ακόμη πολύ νωρίς για να αξιολογήσει κανείς το αν το FIFA 18 ήταν επιτυχημένο στο Switch ή όχι. Η Electronic Arts λοιπόν, θέλει να «κατανοήσει πλήρως τη ζήτηση» για τη νέα κονσόλα, πριν ξεκινήσει να αφιερώνει επιπλέον πόρους στην κατασκευή παιχνιδιών.

Γνωρίζουμε, ωστόσο πως η Electronic Arts θα κυκλοφορήσει το Fe για το Switch μέσα στο 2018. Αυτό συνέβη εν μέρει χάρη στην ομάδα ανάπτυξης, τη Zoink, η οποία κυνήγησε την κυκλοφορία του παιχνιδιού στην κονσόλα της Nintendo.

 

Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά; Ποιός πιστεύετε πως είναι ο πραγματικό λόγος που η Electronic Arts δε φαίνεται να καίγεται να κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια στο Switch;

 

Πηγή

 

Τι μέλλει γενέσθαι με την EA και το Switch;

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων