Τι να περιμένουμε από το Attack on Titan 2 στο Switch

13 Νοέ
Τι να περιμένουμε από το Attack on Titan 2 στο Switch

Κατά τη διάρκεια της Paris Games Week, δύο στελέχη της Koei Tecmo μίλησαν για το Attack on Titan 2.

Συγκεκριμένα και για τη Switch version.

 

Τι μάθαμε για το Attack on Titan 2 στο Switch

Ο πρόεδρος της Koei Tecmo, Hisashi Koinuma, καθώς και το διαχειριστής της Omega Force, Hideo Suzuki συζήτησαν την τεχνική πλέυρά των πραγμάτων.

Ο Koinuma σημείωσε πως, ως anime game, η ομάδα ήθελε να φτάσει το παιχνίδι σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Έτσι, η Koei Tecmo κοίταξε ποιές πλατφόρμες της αγοράς ήταν διαθέσιμες στο κοινό που στοχεύει η ομάδα. Για να καταφέρουν να φτάσουν στην πιο ευρεία βάση χρηστών, αποφάσισαν να συμπεριλάβουν και το Switch στις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Το Attack on Titan 2 λοιπόν ήδη τρέχει στο Switch. Τώρα, σχετικά με το τι να περιμένουμε από την άποψη των γραφικών στην κονσόλα της Nintendo, τέθηκε το εξής ερώτημα:

Για να καταλάβουμε πάνω κάτω το πώς θα μοιάζει το παιχνίδι στο Switch (καθώς δε μας έχουν δείξει υλικό ως τώρα), ρωτήσαμε αν θα προσιδιάζει με την PS4 ή τη Vita version του παιχνιδιού. Η απάντηση που δεχτήκαμε ήταν ένα φάλτσο από τον κ. Suzuki. Μας εξήγησε πως το παιχνίδι στο Nintendo Switch συγκρίνεται περισσότερο με την PS3 version του αρχικού Attack on Titan.

 

Τώρα, αυτό μπορεί να ερμηνευθεί πως το Attack on Titan 2 στπ Switch θα είναι πανομοιότυπο με το πρώτο παιχνίδι στο PS3. Αλλά αυτό θα είναι παρερμηνεία, καθώς είναι διαφορετικά παιχνίδια. Το σχόλιο πιθανότατα απευθύνεται στο επίπεδο λεπτομέρειας, την ανάλυση και το framerate που μπορούμε να περιμένουμε από την έκδοση του Switch.

 

 

Πηγή

Τι να περιμένουμε από το Attack on Titan 2 στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων