Το Fitness Boxing έρχεται στο Switch

12 Οκτ
Το Fitness Boxing έρχεται στο Switch

Αν σας έλειψε μία εφαρμογή εκγύμνασης στο Switch όπως το Wii Fit ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το Fitness Boxing ton Δεκέμβρη.

Το Fitness Boxing έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί η μετάφραση από το δελτίο τύπου της CD Media.

Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ και να αρχίσετε την άσκηση! Στο παιχνίδι Fitness Boxing, μία αποκλειστικότητα του Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στο Nintendo eShop στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Μπορείς να μάθεις κινήσεις του μποξ και να συμμετάσχεις σε σχετικές ασκήσεις στο ρυθμό ενορχηστρωμένων εκδόσεων γνωστών μουσικών κομματιών.

Ρυθμικές γροθιές στο ρυθμό της μουσικής.

Ενώ κρατάτε τα Nintendo Switch Joy-Con controllers, με γροθιές, αποφυγές και καθίσματα χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες κίνησης μπορείτε να βάλετε όλο το σώμα σας σε κίνηση. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα όργανα γυμναστικής!

Οι προπονητές που θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.

Καθημερινή προπόνηση στο Fitness Boxing διαρκεί από 10 με 40 λεπτά και προσφέρει χαμηλής ή υψηλής έντασης άσκηση. Μπορείτε να διαλέξετε πληθώρα προπονητών, μπορείτε να τους προσαρμόσετε στα γούστα σας με πολλές εμφανίσεις. Το παιχνίδι μπορεί να υπολογίσει τις θερμίδες που καίτε με βάση την σωματική ένδειξη μάζας(BMI). Καθώς προχωράτε το ταξίδι της προπόνησης σας θα ξεκλειδώνετε περισσότερα τραγούδια και περισσότερα προγράμματα προπόνησης.

Προπονηθείτε παρέα με ένα φίλο ή συγγενή.

Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με δύο παίχτες, μπορείτε με φίλους ή συγγενείς να μονομαχήσετε σε ένα ψηφιακό αρένα με ένα ζευγάρι Joy-Con ο καθένας.

Εξαιτίας της φύσης του Nintendo Switch σαν φορητό σύστημα το Fitness Boxing μπορεί να παιχτεί στο σπίτι αλλά και έξω.

 

Το Fitness Boxing έρχεται στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων