Τουρνουά: Smash at Battlenet 11

01 Δεκ
Τουρνουά: Smash at Battlenet 11

Το Smash at Battlenet 11 θα συνεχίσει τα biweeklies series της Θεσσαλονίκης και θα λάβει χώρα αύριο – Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στον πάνω όροφο του Battlenet 3D Aristotelous. Το ενδέκατο τουρνουά της σειράς αναμένεται επίσης συγκλονιστικό, με επικές μάχες και ανατροπές. Μπορείτε να εγγραφείτε από τις 11:00 ως τις 12:00 στο χώρο του τουρνουά, με το κόστος εγγραφής να είναι 2€. Ως συνήθως, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν από κοντά το τουρνουά και να γνωρίσετε τους παίχτες παίζοντας φιλικούς αγώνες μαζί τους. Διαφορετικά, μπορείτε ζωντανά να δείτε τις πιο δυνατές μονομαχίες στο κανάλι μας: https://www.twitch.tv/nintendonextlive. Το έπαθλο για το νικητή είναι το 50% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Τα βίντεο που δεν προλάβατε να δείτε ζωντανά από τουρνουά Smash at Battlenet, μπορείτε να τα βρείτε στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Περισσότερες λεπτομέρειες και κανόνες, εδώ: http://nintendonext.gr/event/tournoua-smash-battlenet-11/

Τουρνουά: Smash at Battlenet 11

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων