Τρεις παλιοί, καλοί τίτλοι της THQ Nordic έρχονται στο Switch!

14 Νοέ
Τρεις παλιοί, καλοί τίτλοι της THQ Nordic έρχονται στο Switch!

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ένα τρίο τίτλων που θα έρθουν στο Switch! Τα Sphinx and the Cursed Mummy, Book of Unwritten Tales 2 και το Raven Remastered!

Kαι οι τρεις αναμένονται στις αρχές του 2019 και γνωρίζουμε τα εξής για τον καθένα (σε περίπτωση που δεν τους έχετε ξαναπαίξει στο μακρινό παρελθόν).

 

Sphinx and The Cursed Mummy

Το Sphinx and The Cursed Mummy είναι ένα πρωτότυπο 3rd person action-adventure εμπνευσμένο από την αρχαία αιγυπτιακή μυθολογία. Ταξιδέψτε τον κόσμο μέσα από μαγικές πύλες για να καταστρέψετε τα μοχθηρά σχέδια του θεού Set. Το ταξίδι του Sphinx απαιτεί ευστροφία, ευελιξία και ειδικές δυνάμεις. Θα χρειαστεί και τη βοήθεια του διστακτικού φίλου του, της Μούμιας για να περάσει ανυπέρβλητα εμπόδια.

Ριξτε μια ματιά στο αρχικό παιχνίδι (που κυκλοφόρησε το 2003 και στο GameCube):

 

 

The Book of Unwritten Tales 2

Στο Book of Unwritten Tales 2 ελέγχετε τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα σε ένα πανέμορφα σχεδιασμένο fantasy κόσμο, που πρέπει να λύσουν σπαζοκεφαλιές με το κλασικό point-and-click style. Η συναρπαστική ιστορία και το γνώριμο χιούμορ της σειράς, με τις πολυάριθμες αναφορές σε γνωστές σειρές φαντασίες, σας εγγυώνται πάνω από 20 ώρες διασκέδασης!

 

 

The Raven Remastered

Λονδίνο, 1964. Ένα αρχαίο ρουμπίνι εξαφανίζεται από το Βρετανικό Μουσείο. Στη σκηνή του εγκήματος: Ένα πούπουλο κόρακα. Μήπως κάποιος ακολουθεί τα βήματα του Raven, του θρυλικού αρχικλέφτη που εξαφανίστηκε χρόνια πριν;

Ο Χωροφύλακας Anton Jakob Zellner βρίσκεται στη μέση ενός μυστηρίου δολοφονίας σαν αυτά που ως τώρα έβρισκε μόνο στις αγαπημένες του νουβέλες. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όλοι έχουν κάτι να κρύψουν. Και ο Raven είναι πάντα ένα βήμα μπροστά…

 

 

Τα Sphinx and the Cursed Mummy, The Book of Unwritten Tales 2 και The Raven Remastered θα είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή και λιανική έκδοση! Η τιμή τους ορίστηκε στα €29,99 έκαστο.

Τρεις παλιοί, καλοί τίτλοι της THQ Nordic έρχονται στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων