World of Nintendo 01/09/2017

01 Σεπ
World of Nintendo 01/09/2017

Ήρθε ο Σεπτέμβριος και μαζί του μερικά νέα από τo μαγικό World of Nintendo.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σας περιμένουν παρακάτω!

 

World of Nintendo video – Μισή ώρα απόλαυση από το Night of Azure

Ξεκινάμε με όμορφα και ζουμερά νέα, με μισή ώρα βίντεο από το Nights of Azure 2 που μόλις κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία!

 

 

World of Nintendo news – Το βιβλίο οδηγιών του StarFox 2 από τη Nintendo

Ενόψει της κυκλοφορίας του SNES Classic Edition σε μερικές εβδομάδες, η Nintendo ανέβασε το βιβλίο οδηγιών του Star Fox 2. Είναι γεμάτο με ένα σωρό καλούδια από το παιχνίδι.

Για αρχή, περιέχει μερικά artworks που δεν έχουμε ξαναδεί, όπως το πρώιμο σχέδιο της ομάδας Star Wolf παρακάτω:

Εν πάσει περιπτώσει, για να μη σας κουράζουμε, μπορείτε να δείτε το βιβλίο οδηγιών εδώ. Τα design documents του παιχνιδιού βρίσκονται εδώ, ενώ τα Arwing design documents μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

 

World of Nintendo news – Έφτασαν τα Legendary Dogs στο Pokemon GO

 

Τα νέα Legendary Pokemon έχουν καταφθάσει στο Pokemon GO. Τα Raikou, Entei και Suicune θα εμφανίζονται μέσα από Raid Battles.

Το Raikou θα εμφανίζεται στην αμερικάνικη ήπειρο. Από την άλλη, το Entei θα εμφανίζεται σε Ευρώπη και Αφρική, ενώ το Suicune σε Ασία και Ειρηνικό. Αυτό θα ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, γιατί στη συνέχεια το καθένα ια μετακινηθεί σε διαφορετική τοποθεσία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Καλό θα είναι λοιπόν, αν τα θέλετε, να τα αποκτήσετε όσο προλαβαίνετε!

Πηγή

 

 

World of Nintendo video – Fire Emblem Heroes live action trailer

Έπεσε στην αντίληηψή μας ένα trailer με πραγματικούς ηθοποιούς για το Fire Emblem Heroes. Παρά το γεγονός οτι απεικονίζει σκηνές από ένα από τα καλύτερα Fire Emblem, θα λέγαμε οτι αποτυγχάνει ως διαφήμιση. Αυτό γιατί δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που διαφημίζει και γιατί μας θύμισε τις παλιές, καλές εποχές.

Τι να γίνει…. πάμε στο βίντεο

 

 

World of Nintendo video – Neo Geo και Switch

Στο μεταξύ, όσο είχαμε όλες αυτές τις εκθέσεις, τα παιχνίδια του Neo Geo συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο Switch. Παρακάτω σας έχουμε βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι: Το Zed Blade.

 

Επίσης, τo Blue’s Journey αναμένεται στις 7 Σεπτεμβρίου και θα στοιχίζει €6,99

 

 

World of Nintendo news – Η Nintendo χάνει τη δίκη με την iLife για την τεχνολογία του Wii Remote

Μερικά χρόνια πριν, η iLife Technologies Inc. και η νομική εταιρεία Munck Wilson Mandala από το Dallas άσκησαν ποινική δίωξη, λόγω μιας πατέντας τους, εναντίον της Nintendo of America. Οι αξιώσεις τους ήταν πως δικαιούντο  $144 εκ/μύρια, γιατί η Nintendo καταπάτησε την πνευματική ιδιοκτησία της iLife σχετικά με τα motion-sensing accelerometers που περιέχουν τα Wii Remote.

Στην τελική ετυμηγορία στο Dallas, Texas οι ένορκοι πήραν το μέρος της iLife και η Nintendo θα αναγκαστεί να πληρώσει $10 εκ/μύρια.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone, η iLife Technologies διαθέτει συγκεκριμένες τεχνολογίες που αξιοποιεί στην παρατήρηση νεογένννητων για να εμποδίσει σύνδρομα αιφνιδίου θανάτου. Επίσης, τις χρησιμοποιεί σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας για να αποτρέψει πτώσεις τους. Ωστόσο, η iLife υποστήριξε πως η τεχνολογία της θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και για άλλους σκοπούς, όπως το Wii Remote.

Αρχικά, η iLife σκόπευε να ζητήσει $4 ανά μονάδα των 36 εκατομμυρίων Wii που έχουν πωληθεί στα έξι χρόνια που πέρασαν πριν καταχωρηθεί η ποινική δίωξη. Η Nintendo ανταποκρίθηκε λέγοντας πως η πατέντα ήταν άκυρη, καθώς δεν είχε γραφεί σωστά.

Η Nintendo δήλωσε τα εξής σχετικά με το αποτέλεσμα:

Στις 31 Αυγούστου του 2017, οι ένορκοι στο Texas αποφάνθηκαν πως τα πακέτα των συστημάτων video games Wii και Wii U και όλα τα πακέτα λογισμικού τους καταπάτησαν μια πατέντα που ανήκει στις iLife Technologies Inc. και που σχετίζονται με την ανίχνευση του αν κάποιος έχει πέσει κάτω. Οι ένορκοι αντάμειψαν την iLife με $10 εκ/μύρια σε ζημίες. Η Nintendo διαφωνεί με την απόφαση, καθώς η Nintendo δεν καταπάτησε την πατέντα της iLife και η πατέντα είναι άκυρη. Η Nintendo ανυπομονεί να εγείρει τις ενστάσεις της με το περιφερειακό δικαστήριο και το εφετείο.

Πηγή

World of Nintendo 01/09/2017

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων