Με την ολοκλήρωση και της 5ης σεζόν του πρωταθλήματος Smash City League ήρθε η ώρα να δούμε την κατάταξη δυναμικότητας γνωστή και ως “Power Ranking” των παιχτών αυτής της περιόδου.
Άλλη μια φορά το ερευνητικό τμήμα της ομάδας SmashCore έβαλε τους αλγόριθμους μπροστά για να δούμε πώς απέδωσαν οι παίχτες αυτήν την αγωνιστική περίοδο. Ο τρόπος υπολογισμού του Smash 4 Athens Power Ranking – Δεκέμβριος 2018 είναι ίδιος με αυτόν του Μαΐου.

Η Μέθοδος του Smash 4 Athens Power Ranking – Δεκέμβριος 2018

Η τελική κατάταξη βγαίνει μετά από μία διαδικασία υπολογισμών που έχει ως εξής. Πρώτα υπολογίζεται η κατάταξη των παιχτών βάσει των αγώνων μεταξύ τους για όλη την περίοδο που αξιολογούνται, τους τελικούς της 5ης σεζόν καθώς και το συνολικό ιστορικό κάθε παίχτη. Ο συνδυασμός αυτών δίνει τη μέση κατάταξη καθενός ως προς τη δυναμική μεταξύ των παιχτών. Πέρα από αυτό όπως θέλουμε να δούμε και τι κάνουν στην πράξη στα τουρνουά. Έτσι, αμέσως μετά υπολογίζονται τα αποτελέσματα κάθε παίχτη σε όλα τα τουρνουά από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2018. Κάθε τουρνουά εδώ έχει ίσο βάρος με εξαίρεση τους τελικούς που έχουν περισσότερο. Κατόπιν αυτά τα δύο στοιχεία συνυπολογίζονται για κάθε παίχτη όπου δίνουν και την συνολική κατάταξη. Από εκεί για να βγει η τελική κατάταξη υπολογίζονται άλλοι δύο τελεστές. Ο πρώτος είναι οι «καλές» νίκες και οι «κακές ήττες» κάθε παίχτη. Δηλαδή αν νίκησε κάποιον που ήταν σε υψηλότερη θέση, ή έχασε από κάποιον που ήταν σε χαμηλότερη θέση στο PR του Μαΐου. Ο δεύτερος τελεστής είναι τα αποτελέσματα μεταξύ παιχτών που έχουν τυχόν ισοβαθμία έως τώρα. Έτσι καταλήγουμε στον παρακάτω πίνακα που έχει συγκεντρωτικά τα στοιχεία για τους παίχτες που απαρτίζουν την τελική κατάταξη.

Υπολογισμός κατάταξης

Τελική Κατάταξη και Διαφορές με το Προηγούμενο

Αυτή η κατάταξη έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη. Με εξαίρεση τον σταθερό Rom στην 1η θέση όλοι οι υπόλοιποι έχουν μετακινηθεί. Στη 2η θέση πλασαρίστηκε ο doperman που πέρασε άνετα (αν και σίγουρα θα ήθελε να βρεθεί πρώτος). Με αρκετό κενό 3ος βρίσκεται ο Jesteros με άνοδο μίας θέσης. Η πρώτη απώλεια θέσης είναι ο SleepyT o οποίος έχασε δύο θέσεις και βγήκε 4ος. Στη συνέχεια έχουμε τον SP1 με τη μεγαλύτερη άνοδο 3 θέσεων στην 5η θέση. Στην 6η θέση έχουμε τον νέο παίχτη Cemu ο οποίος έκανε πολύ αισθητή παρουσία στα τουρνουά που αγωνίστηκε. Παρακάτω και με απώλεια μίας θέσης ο AkiraGr έφτασε την 7η θέση. Πάρα πολύ κοντά ο Sido αλλά με τη μεγαλύτερη απώλεια τριών θέσεων κατέληξε στο νούμερο 8. Λίγο πριν το τέλος της 10δας βρίσκουμε τον Kokman με δύο θέσεις μείον. Τέλος, οι πρώτοι δέκα πλαισιώνονται με τον KonstiYo που κατάφερε να μπει στο τοπ 10, αν και έχει δυνατότητες να πάει υψηλότερα.

Athens Power Ranking – Δεκέμβριος 2018

The Smash Goes Ultimate!

Ελπίζουμε να βρήκατε όλα αυτά τα στοιχεία του Smash 4 Athens Power Ranking – Δεκέμβριος 2018 ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων και ακόμα περισσότερο σε όσους κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Όσοι δεν, ας προσπαθήσουν περισσότερο την επόμενη φορά· ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο σε όλο το σύνολο των παιχτών.

Author Jesteros
Published
Views 285
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Nintendo Direct Mini 26/03/2020

Ένα Like στο Facebook μας βοηθάει

Facebook Pagelike Widget

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της SpyrosRai
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Gold Luigi
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της Teck

Nintendo Next Ημερολόγιο

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31