Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τουρνουά: Smash at Battlenet Ultimate (Θεσσαλονίκη, 19/1/2019)

Ιανουάριος 19 @ 11:00 - 16:00

2€

Τα Smash at Battlenet τουρνουά επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, αυτήν τη φορά για το Super Smash Bros. Ultimate. Η SmashCore και το NintendoNext, λοιπόν, σας προσκαλούν στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο, στον πάνω όροφο του Battlenet 3D Aristotelous για το πρώτο Super Smash Bros. Ultimate τουρνουά του έτους. Πολλοί αγώνες, καθώς και το top 8, θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι μας, https://www.twitch.tv/nintendonextlive. Φυσικά, όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να παίξετε φιλικούς αγώνες ή να παρακολουθήσετε το τουρνουά, ακόμη κι αν δεν εγγραφείτε σε αυτό.

Προσέλευση, εγγραφές και έπαθλο

Η εγγραφή γίνεται επί τόπου, με την ώρα προσέλευσης να είναι στις 11:00, μέχρι την έναρξη του τουρνουά, δηλαδή στις 12:15. Το κόστος εγγραφής είναι 2€, με το 50% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν να αποτελούν το έπαθλο του νικητή, ανεξάρτητα από την παραγγελία του κάθε διαγωνιζομένου. Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο του τουρνουά την ώρα της έναρξής του και να είναι σε ετοιμότητα να παίξουν μόλις κληθούν από τους διοργανωτές. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα για side event, το οποίο θα τρέξει εφ’ όσον αδειάσουν τα setups και υπάρχει συμμετοχή και χρόνος. Ασφαλώς, μπορεί ο καθένας να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά δωρεάν ή και να παίξει φιλικούς αγώνες, μετά το τέλος του.

Κανόνες τουρνουά

 • Ρυθμίσεις παιχνιδιού:

Style: Stock, Stage Selection: Loser’s Pick, Launch Rate: 1.0x
Stock: 3, Items: All Off and None, Underdog Boost: Off
Time Limit: 7:00, First to: 1 Win, *Pausing: Off
FS Meter: Off, Stage Morph: Off, Score Display: Off
Spirits: Off, Stage Hazards: Off, Show Damage: Yes
Damage Handicap: Off, Team Attack: On
Custom Balance: Off, Echo Fighters: Separate, Radar: Small

*Αν κάποιος πατήσει pause στον αγώνα χάνει δύο ζωές (stock) στο παιχνίδι που βρίσκεται εκτός εάν βρίσκεται δικιά του πλατφόρμα επαναφοράς και φωνάξει διαιτητή για κάποια απορία για τους κανόνες.

 • Κάθε αγώνας είναι στις 2 νίκες (Best of 3) εκτός από μερικές περιπτώσεις (όπως Winners Finals, Losers Finals, Grand Finals) που γίνονται στις 3 νίκες (Best of 5).
 • Επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένα στάδια. Όλα τα υπόλοιπα στάδια αποκλείονται.
 • Επιτρέπονται οι προκαθορισμένοι (Guest) Mii χαρακτήρες με όλες τους τις ειδικές κινήσεις.
 • Τα Amiibo δεν επιτρέπονται.
 • Το τουρνουά θα τρέξει σε format Double Elimination. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης έχει και μια δεύτερη ευκαιρία, αν χάσει.

Κατάλογος Σταδίων

Αρχικά στάδια:

Αντεπιλογή:

Πώς παίζεται ο αγώνας (match)

1) Οι παίχτες διαλέγουν χαρακτήρες. Αν θέλουν κρυφή επιλογή (για τον πρώτο μόνο αγώνα) γράφουν τις επιλογές τους σε χαρτί και τις αποκαλύπτουν ταυτόχρονα ή το λένε σε κάποιο 3ο άτομο (ή διοργανωτή).
2) Οι παίχτες κάνοντας Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί αποκλείουν στάδια μεταξύ των 5 αρχικών σταδίων με την εξής σειρά: 1 ο νικητής, 2 ο ηττημένος και άλλο 1 ο νικητής.
Battlefield, Final Destination, Smashville, Town and City, Pokémon Stadium (Οι Pokemon Stadium πίστες αντιμετωπίζονται ως μια πίστα και μπορεί να επιλεχθεί όποια από τις δυο επιθυμούν οι παίχτες).
3) Το πρώτο παιχνίδι (game) παίζεται στο ένα στάδιο που απομένει.
4) Ο νικητής του πρώτου παιχνιδιού αποκλείει 3 στάδια από όλα τα 9 επιτρεπόμενα:
Battlefield, Final Destination, Smashville, Kalos Pokémon League, Pokémon Stadium, Yoshi’s Story, Yoshi’s Island, Castle Siege και Town & City
Παράλληλα, η πίστα όπου ο ίδιος κέρδισε θεωρείται αυτόματα αποκλεισμένη, εκτός αν συμφωνήσουν διαφορετικά και οι δυο παίχτες.
5) Ο ηττημένος διαλέγει στάδιο.
6) Ο νικητής, αν επιθυμεί, αλλάζει χαρακτήρα και κλειδώνει την επιλογή του.
7) Ο ηττημένος αν επιθυμεί, αλλάζει χαρακτήρα, εφ’ όσον πρώτα έχει κλειδώσει την επιλογή του ο νικητής.
8) Παίζεται το δεύτερο παιχνίδι.
9) Αν χρειαστεί και επόμενο παιχνίδι επαναλαμβάνονται τα βήματα από το βήμα 4.

Σημειώσεις

1) Στάδια εκτός απ’ τα παραπάνω απαγορεύονται!
2) Απαγορεύεται η επιλογή μουσικής στα στάδια κι οι οποιαδήποτε αλλαγή ρυθμίσεων σε κονσόλες.
3) Αν λήξει ο χρόνος κερδίζει ο παίχτης με τις περισσότερες ζωές ή το χαμηλότερο ποσοστό ζημιάς. Αν το παιχνίδι λήξει με τους δυο παίχτες να έχουν το ίδιο ποσοστό ζημιάς ή γίνει διπλό ΚΟ και δεν βγει νικητής ξαναπαίζεται ένα παιχνίδι με 1 ζωή και 3 λεπτά μέχρι να βγει. Ποτέ δεν γίνεται Sudden Death. Επιπλέον, αν το παιχνίδι τελειώσει με self-destruct move, νικητής είναι αυτός που θα υποδειχθεί από τη results screen.
4) Μεταξύ των παιχνιδιών κάθε παίχτης έχει περιθώριο μισού λεπτού για κάθε επιλογή του. Δηλαδή ο νικητής για τον αποκλεισμό σταδίων, έπειτα ο ηττημένος για επιλογή σταδίου, έπειτα ο νικητής και μετά ο ηττημένος για επιλογή χαρακτήρων. Αν κάποιος καθυστερήσει επίτηδες χάνει τον αγώνα.
5) Επιτρεπόμενα χειριστήρια: Gamecube controller, JoyCons & Switch Pro Controller. Τα 3rd Party controllers (π.χ.: Hori) επιτρέπονται, εφ’ όσον δε χρησιμοποιούνται features που επηρεάζουν την ομαλή ροή του παιχνιδιού (π.χ.: Turbo Button). Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το δικό του χειριστήριο. Τα ασύρματα χειριστήρια πρέπει να αποσυνδέονται μετά τον κάθε αγώνα. Παίχτες που δημιουργούν παρεμβολή σε άλλους αγώνες κινδυνεύουν με αποκλεισμό!
6)Stalling: Το stalling και η επιτηδευμένη παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα απαγορεύεται. Ο εντοπισμός και η τιμωρία του επαφίεται στην κρίση των διοργανωτών. Το stalling περιλαμβάνει καταστάσεις όπως το να γίνεται κανείς ‘αόρατος’ στο παιχνίδι, να πηγαίνει συνεχώς σε σημεία που ο αντίπαλος δε δύναται ποτέ να το φτάσει, και άλλα. Το stalling σημαίνει αυτόματα ήττα για όποιον πράττει την ενέργεια αυτήν.
7) Ο καθένας είναι υπεύθυνος να φτιάξει ένα μη-προσβλητικό ψευδώνυμο (tag) με τις ρυθμίσεις χειρισμού του και να τις δοκιμάσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
8) Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού, ποτού, τσιγάρου ή άλλων ουσιών από τους παίχτες που ανταγωνίζονται εκείνη τη στιγμή.
9) Παιχνίδια ή αγώνες δεν επαναλαμβάνονται λόγω παρερμηνείας των κανόνων. Είναι ευθύνη των παικτών να ζητήσουν από τους διοργανωτές να διευκρινίσουν τους κανόνες που έχουν οριστεί σε περίπτωση διαφωνίας.
10)Απαγορεύεται το ‘στήσιμο’ των παιχνιδιών. Οι ύποπτοι για τέτοια ενέργεια μπορούν να αποκλειστούν από το τουρνουά αυτομάτως. Στις συμπεριλαμβανόμενες αξιόποινες ενέργειες βρίσκεται η επιτηδευμένη παραίτηση από ένα παιχνίδι, το μοίρασμα ενός επάθλου με αντάλλαγμα την παραχώρηση νίκης, ή οποιαδήποτε μορφή απόπειρας χειραγώγησης του bracket. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα ακόμη και να αρνηθούν την παραχώρηση επάθλου σε παίχτη ύποπτο για τέτοια ενέργεια.
11) Συμμετοχή στο τουρνουά σημαίνει αποδοχή όλων των κανόνων. Οποιαδήποτε αμφισβήτηση λύνεται με απόφαση του διοργανωτή. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με τον διοργανωτή (T.O.).

Διευκρινίσεις

• Οι χαρακτήρες Mii πρέπει να έχουν όνομα βάσει του είδους τους και των ειδικών επιθέσεων τους. Πχ B1231 αντιστοιχεί σε Mii Brawler με ειδικές επιθέσεις την 1η Ουδέτερη, τη 2η Πλάγια, την 3η Πάνω και την 1η Κάτω. Η ετοιμασία των χαρακτήρων πρέπει να γίνει πριν την έναρξη του αγώνα. Αν παίχτης χρησιμοποιήσει Mii διαφορετικού μεγέθους από τα προεπιλεγμένα αποκλείεται από το τουρνουά.
• Οι περίοδοι προθέρμανσης και οι έλεγχοι κουμπιών (Button check) δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 30 δευτερόλεπτα (σύμφωνα με το χρονόμετρο του παιχνιδιού). Η παραβίαση αυτού του κανόνα μπορεί να οδηγήσει σε ήττα του παιχνιδιού κατά την κρίση του TO.
• Δεν επιτρέπεται η παροχή συμβουλών από εξωτερικά μέσα (coaching, σε οποιαδήποτε μορφή, τηλεφωνικώς, συμβουλές αυτοπροσώπως ή ανάγνωση σημειώσεων από αναλογικά ή ψηφιακά μέσα) κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε ενδιάμεσα στα παιχνίδια.
• Απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπαιγνία ή αποτέλεσμα χειραγώγησης μεταξύ των παικτών. Συμμετέχοντες και συναινούν τες αποκλείονται από τη διοργάνωση. Αυτός ο προσδιορισμός γίνεται κατά τη διακριτική ευχέρεια των διοργανωτών. Οποιοσδήποτε αποκλειστεί με αυτόν τον τρόπο χάνει όλα τα δικαιώματα σε τυχόν τίτλους ή έπαθλα που θα μπορούσε διαφορετικά να κερδίσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 19
Ώρα:
11:00 - 16:00
Κόστος:
2€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , ,

Διοργανωτής

Nintendo Next, SmashCore
Τηλέφωνο:
6942553677
Email:
smashcore@nintendonext.gr
Ιστοσελίδα:
www.nintendonext.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Battlenet 3D Aristotelous
Βασιλέως Ηρακλείου 40
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54623 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2312206282
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/battlenetaristotelous/home

Nintendo Greek Community

48 User(s) Online Join Server
 • Deer
 • sumurtugu
 • Eski The Jet Ski
 • athanatos
 • chriszapp
 • Soul Gluttony
 • Demi
 • 🌯⚔💣🔫Alkis Gon' Give It To Ya🔫💣⚔🌮
 • greco_gamer
 • Waggish
 • yun
 • Bup

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της sklonis
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της iankysyrath
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της Sonic555
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της GameDemon
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της nikospap
Εικόνα προφίλ του/της Spank

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Αποτελέσματα τουρνουά Ultimate Smash City League S1:P4 Athens

  Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Μάρτιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων