« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ultimate Mayhem 2 @ GameAthlon

13 Ιουλίου 2019 @ 12:00 - 22:00

5€

Έρχεται το Ultimate Mayhem 2! Το Nintendo Next και η SmashCore κάνουν την υπέρβαση για ακόμα μια φορά σε συνεργασία με την GameAthlon Summer 2019. Το Σάββατο 13 Ιουλίου όλοι παίζουμε Smash Ultimate στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Χειροσφαίρισης και Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο!

Ultimate Mayhem 2 – The Return of the Beast

Το Nintendo Next και η SmashCore σε συνεργασία με την GameAthlon  μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Ultimate Mayhem φέρνουν και πάλι στη μεγάλη gaming διοργάνωση το αγαπημένο τουρνουά του Super Smash Bros. Ultimate. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακόμα μία φορά να μπείτε στην αρένα με τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της Nintendo, και όχι μόνο, για να αποδείξετε ποιος είναι ο καλύτερος. Έχετε έτοιμα τα χειριστήρια σας για να αγωνιστείτε στο Ultimate Mayhem 2. Δείτε παρακάτω αναλυτικά του κανόνες για το τουρνουά και το πού θα προμηθευτείτε τα εισιτήρια για να συμμετάσχετε στο γεγονός.

Η ώρα έναρξης του τουρνουά θα είναι στις 12:00. Οπότε όσοι έχουν προ εγγραφεί on line πρέπει να είναι στην γραμματεία της διοργάνωσης για check in 2 ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Όσοι εγγραφούν με την προσέλευσή τους στην γραμματεία γίνονται αυτόματα check in.

Παρακαλούμε πολύ να είστε στην ώρα σας τόσο στο check-in όσο και στον χώρο διεξαγωγής μετά το check-in καθώς και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις. Αναμένεται πλήθος κόσμου, οπότε συνιστούμε υπομονή και ψυχραιμία ώστε να το ευχαριστηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε!

 

Προμηθευτείτε εισιτήρια :

[yp_button href=”https://www.viva.gr/tickets/happenings/tae-kwon-do-faliro/gameathlon-summer-2019/” size=”sm” active=”true”]GameAthlon[/yp_button]

 

Φόρμα εγγραφών :

[yp_button href=”https://gameathlon.eu/tournaments/super-smash-bros-ultimate/” size=”sm” active=”true”]Εγγραφές[/yp_button]

 

Βραβεία

Τα βραβεία για τους νικητές του τουρνουά θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Μείνετε συντονισμένοι!

Κανόνες Τουρνουά

Βρείτε και διαβάστε όλους τους κανόνες στον παρακάτω σύνδεσμο:

[yp_button href=”https://docs.google.com/document/d/16URfbYr6sjS3H36YCz8HCF_Z9LWF_909oN0NX6ZPdBA” color=”warning” active=”true”]Κανόνες[/yp_button]

Κάθε παίχτης είναι υπεύθυνος στο να γνωρίζει τους κανόνες και να τους εφαρμόζει πιστά. Συμμετοχή στη διοργάνωση σημαίνει και απόλυτη αποδοχή των κανόνων.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις συμμετοχές, τους κανόνες, ή οτιδήποτε άλλο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με εμάς στο Facebook ή στο Discord.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Ιουλίου 2019
Ώρα:
12:00 - 22:00
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://gameathlon.eu/tournaments/super-smash-bros-ultimate/

Διοργανωτής

Nintendo Next, SmashCore
Phone
6942553677
Email
smashcore@nintendonext.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Παλαιό Φάληρο 175 61
Παλαιό Φάληρο 175 61
Πειραιάς,Αττικής175 61Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
6942553677
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής