« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ultimate Smash City League S1 Finals

20 Ιουλίου 2019 @ 09:30 - 22:00

€25

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Καλώς ήρθατε στους Τελικούς του της πρώτης σεζόν του Πρωταθλήματος Super Smash Bros. Ultimate! Το NintendoNext και η SmashCore σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο τουρνουά Ultimate Smash City League S1 Finals. Το μεγαλύτερο γεγονός για την κοινότητα του Smash Bros. που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Σε συνεργασία με τη CD Media που χορηγεί τα έπαθλα αξίας €1500. Ελάτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία Super Smash Bros. Ultimate σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί που οι δυνατότεροι παίχτες του Ultimate Smash City League σας περιμένουν για να αναδειχθούν οι καλύτεροι της πρώτης σεζόν στο Super Smash Bros. Ultimate. Καλή επιτυχία σε όλους και no johns!

Δείτε παρακάτω πληροφορίες για το Ultimate Smash City League S1 Finals Tournament για το Super Smash Bros. Ultimate.
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 20 Ιουλίου 09:30 π.μ. στο Chaplin Brothers.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαιτείται Check-In πριν την έναρξη των αγώνων. Τόσο για ατομικές εγγραφές όσο και για τις ομάδες.

Πρόγραμμα τουρνουά Ultimate Smash City League S1 Finals

Συνοπτικό πρόγραμμα (θα προσαρμοστεί αναλόγως της προσέλευσης ατόμων):
09:30-10:15 Προσέλευση, εγγραφές, Check-in παιχτών
10:30-14:00 Προκριματική φάση
14:15-16:15 Δεύτερη φάση αγώνων (έως Top16)
16:30-18:00 Crew Battle 8v8
18:20-20:00 Top16 τελικών
20:00-22:00 Top8 και απονομές

Κανόνες Ultimate Smash City League S1 Finals

  • Ρυθμίσεις παιχνιδιού:

Style: Stock, Stage Selection: Loser’s Pick, Launch Rate: 1.0x
Stock: 3, Items: All None, Underdog Boost: Off
Time Limit: 6:00, First to: 1 Win, *Pausing: Off
FS Meter: Off, Stage Morph: Off, Score Display: Off
Spirits: Off, Stage Hazards: Off, Show Damage: Yes
Damage Handicap: Off, Team Attack: On
Custom Balance: Off, Echo Fighters: Separate, Radar: Small

*Αν κάποιος πατήσει pause στον αγώνα χάνει μία ζωή (stock) στο παιχνίδι που βρίσκεται εκτός εάν βρίσκεται δικιά του πλατφόρμα επαναφοράς και φωνάξει διαιτητή για κάποια απορία για τους κανόνες.

  • Κάθε αγώνας είναι στις 2 νίκες (Best of 3) έως ένα σημείο που γίνονται στις 3 νίκες (Best of 5)
  • Επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένα στάδια. Όλα τα υπόλοιπα στάδια αποκλείονται.
  • Επιτρέπονται οι προκαθορισμένοι (Guest) Mii χαρακτήρες με όλες τους τις ειδικές κινήσεις.
  • Τα Amiibo δεν επιτρέπονται.

Επιπλέον κανόνες για Crews

Οι γενικοί κανόνες είναι όπως του ατομικού. Κάθε παίχτης που κερδίζει κρατάει τον χαρακτήρα του και τα stocks που είχε στο τέλος του παιχνιδιού. Πρώτα η αντίπαλη ηττημένη ομάδα επιλέγει παίχτη και χαρακτήρα. Ο νικητής κάνει 3 bans τα οποία δεν παραμένουν. Μετά ο ερχόμενος αντίπαλος διαλέγει το στάδιο. Ένας χαρακτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 2 διαφορετικούς παίχτες της ίδιας ομάδας. Τέλος, δεν επιτρέπεται η επικοινωνία των παικτών όσο παίζουν με τις ομάδες.

Κατάλογος Σταδίων

Αρχικά Στάδια

Αντεπιλογή

Πώς παίζεται ο αγώνας (match)

1) Οι παίχτες διαλέγουν χαρακτήρες. Αν θέλουν κρυφή επιλογή (για τον πρώτο μόνο αγώνα) γράφουν τις επιλογές τους σε χαρτί και τις αποκαλύπτουν ταυτόχρονα ή το λένε σε κάποιο 3ο άτομο.
2) Οι παίχτες κάνοντας Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί αποκλείουν στάδια μεταξύ των 5 αρχικών σταδίων με την εξής σειρά: 1 ο νικητής, 2 ο ηττημένος και άλλο 1 ο νικητής.
Battlefield, Final Destination, Smashville, Lylat Cruise, Pokémon Stadia
3) Παίζουν το πρώτο παιχνίδι (game) σε αυτό που απομένει.
4) Ο νικητής αποκλείει 2 στάδια από όλα τα 13 επιτρεπόμενα:
Battlefield, Final Destination, Smashville, Pokémon Stadia, Lylat Cruise, Skyloft, Castle Siege
Yoshi’s Story, Yoshi’s Island, Unova Pokémon League, Kalos Pokémon League, Town & City και WarioWare, Inc.
5) Ο ηττημένος διαλέγει στάδιο.
6) Ο νικητής αν θέλει αλλάζει χαρακτήρα.
7) Ο ηττημένος αν θέλει αλλάζει χαρακτήρα.
8) Παίζεται το δεύτερο παιχνίδι.
9) Αν χρειαστεί και επόμενο παιχνίδι επαναλαμβάνονται τα βήματα από το 4.

Σημειώσεις

1) Στάδια εκτός απ’ τα παραπάνω απαγορεύονται! Αν κάποιος παίξει σε κάποιο απ’ αυτά χάνει τον αγώνα.
2) Απαγορεύεται η αλλαγή ρυθμίσεων μουσικής στα στάδια και οι οποιαδήποτε αλλαγή ρυθμίσεων σε κονσόλες.
3) Αν λήξει ο χρόνος κερδίζει ο παίχτης με τις περισσότερες ζωές ή το χαμηλότερο ποσοστό ζημιάς. Αν γίνει διπλό ΚΟ και δεν βγει νικητής ξαναπαίζεται ένα παιχνίδι με 1 ζωή και 3 λεπτά μέχρι να βγει. Ποτέ δεν γίνεται Sudden Death.
4) Μεταξύ των παιχνιδιών κάθε παίχτης έχει περιθώριο μισού λεπτού για κάθε επιλογή του. Δηλαδή ο νικητής για τον αποκλεισμό σταδίων, έπειτα ο ηττημένος για επιλογή σταδίου, έπειτα ο νικητής και μετά ο ηττημένος για επιλογή χαρακτήρων. Αν κάποιος καθυστερήσει επίτηδες χάνει τον αγώνα.
5) Τα αποκλεισμένα στάδια (εκτός του πρώτου παιχνιδιού) ισχύουν για όλον τον αγώνα. Κάθε παίχτης δεν μπορεί να επιλέξει το στάδιο που κέρδισε το τελευταίο του παιχνίδι παρά μόνο αν συμφωνήσει και ο άλλος παίχτης.
6) Επιτρεπόμενα χειριστήρια: Gamecube controller, JoyCons & Switch Pro Controller. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το δικό του χειριστήριο. Τα ασύρματα χειριστήρια πρέπει να αποσυνδέονται μετά τον κάθε αγώνα. Παίχτες που δημιουργούν παρεμβολή σε άλλους αγώνες κινδυνεύουν με αποκλεισμό!
7) Ο καθένας είναι υπεύθυνος να φτιάξει ένα μη-προσβλητικό ψευδώνυμο (tag) με τις ρυθμίσεις χειρισμού του και να τις δοκιμάσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
8) Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού, ποτού, τσιγάρου ή άλλων ουσιών.
9) Παιχνίδια ή αγώνες δεν επαναλαμβάνονται λόγω παρερμηνείας των κανόνων. Είναι ευθύνη των παικτών να ζητήσουν από τους διοργανωτές να διευκρινίσουν τους κανόνες που έχουν οριστεί σε περίπτωση διαφωνίας.
10) Συμμετοχή στο τουρνουά σημαίνει αποδοχή όλων των κανόνων. Οποιαδήποτε αμφισβήτηση λύνεται με απόφαση του διοργανωτή. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με τον διοργανωτή (T.O.).

Διευκρινίσεις

• Οι χαρακτήρες Mii πρέπει να έχουν όνομα βάσει του είδους τους και των ειδικών επιθέσεων τους. Πχ B1231 αντιστοιχεί σε Mii Brawler με ειδικές επιθέσεις την 1η Ουδέτερη, τη 2η Πλάγια, την 3η Πάνω και την 1η Κάτω. Η ετοιμασία των χαρακτήρων πρέπει να γίνει πριν την έναρξη του αγώνα. Αν παίχτης χρησιμοποιήσει Mii διαφορετικό από τα προεπιλεγμένα αποκλείεται από το τουρνουά.
• Οι περίοδοι προθέρμανσης και οι έλεγχοι κουμπιών (Button check) δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 30 δευτερόλεπτα (σύμφωνα με το χρονόμετρο του παιχνιδιού). Η παραβίαση αυτού του κανόνα μπορεί να οδηγήσει σε ήττα του παιχνιδιού κατά την κρίση του TO.
• Δεν επιτρέπεται η παροχή συμβουλών από εξωτερικά μέσα (coaching, σε οποιαδήποτε μορφή, τηλεφωνικώς, συμβουλές αυτοπροσώπως ή ανάγνωση σημειώσεων από αναλογικά ή ψηφιακά μέσα) κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε ενδιάμεσα στα παιχνίδια.
• Απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπαιγνία ή αποτέλεσμα χειραγώγησης μεταξύ των παικτών. Συμμετέχοντες και συναινούν τες αποκλείονται από τη διοργάνωση. Αυτός ο προσδιορισμός γίνεται κατά τη διακριτική ευχέρεια των διοργανωτών. Οποιοσδήποτε αποκλειστεί με αυτόν τον τρόπο χάνει όλα τα δικαιώματα σε τυχόν τίτλους ή έπαθλα που θα μπορούσε διαφορετικά να κερδίσει.

Σημαντική ανακοίνωση: H διοργάνωση παρέχει ΜΟΝΟ χειριστήρια JoyCons για όποιον δεν διαθέτει χειριστήριο. Είναι ευθύνη των παιχτών το να έχουν το χειριστήριο της προτίμησής τους μαζί τους.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιουλίου 2019
Ώρα:
09:30 - 22:00
Κόστος:
€25
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση

Διοργανωτής

Nintendo Next, SmashCore
Phone
6942553677
Email
smashcore@nintendonext.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Chaplin Brothers
Σαρρή 37 & Ωγύγου 21 Αθήνα
Αθήνα,ΑττικήΕλλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής