Καινούργιο επικεντρωμένο σύστημα επίκλησης βγήκε σήμερα για το παιχνίδι Fire Emblem Heroes.

Επίκληση στο Fire Emblem Heroes με ήρωες που έχουν την ικανότητα Swift Sparrow

Η επίκληση στο συγκεκριμένο σύστημα σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε τους εξής χαρακτήρες : Eirika Anamnesis Lady, Katarina Wayward One και την Nino Pale Flower. Θα μπορείτε να κάνετε επικλήσεις σε αυτό το banner μέχρι της 6 Οκτωβρίου.

Ελπίζουμε να έχετε μαζέψει αρκετά orbs ώστε να πετύχετε τις αγαπημένες ηρωίδες. Θα ακολουθήσει μια μικρή ανάλυση για την κάθε μία και που υπάγετε στην λίστα δυναμικότητας στο μετά του παιχνιδιού.

Eirika Anamnesis Lady

Eirika Anamnesis Lady
Η ηρωίδα από το παιχνίδι Fire Emblem Secret Stones. Έφιππη και εξοπλισμένη με τον μαγικό τόμο Gleipnir.

Ύστερα από προπόνηση στην μαύρη μαγεία από τον Lyon, η Eirika έγινε έφιππη μονάδα και ο δεύτερος κόκκινος μάγος πάνω σε άλογο στο Fire Emblem Heroes. Εξοπλισμένη με έναν από τους δύο θρυλικούς τόμους του Grado καταστρέφει τους πάντες στο πέρασμά της με την επιθετική της ικανότητα.

Έχοντας τα εκπληκτικά στατιστικά 31 στην επίθεση και 35 στην ταχύτητα είναι πολύ καλή για επιθετική μονάδα. Επίσης ο θρυλικός τόμος Gleipnir δίνει 3 πόντους στην επίθεση και στην ταχύτητα επιπλέον όταν ο αντίπαλος έχει πλήρη υγεία. Μόνο με τον Leo σαν αντίπαλο για την θέση του έφιππου κόκκινου μάγου στο παιχνίδι, η Eirika εξασφαλίζει με άνεση την πρώτη θέση.

Βεβαίως υπάρχουν και τα αρνητικά με μόλις 20 πόντους στην άμυνα και 22 στην αντοχή μαγείας, είναι ευαίσθητη σε επιθέσεις. Επίσης την κάνει πολύ ευάλωτη στην Myrrh όπου αν και πράσινη μονάδα αμύνεται εύκολα με την ικανότητα που έχει το όπλο της Great Flame που αποτρέπει δεύτερο χτύπημα.

Πάρα αυτά η Eirika είναι η δυνατότερη κόκκινη έφιππη μάγος που στην επιθετική φάση μπορεί να κάνει τεράστια ζημία. Αν υποστηριχθεί από έφιππη ομάδα όπου ενισχύεται με σχετικές ικανότητες βάσει κλάσης τότε δεν την σταματάει τίποτα.

Θεωρείται τρίτη στην κατάταξη δυναμικότητας χωρίς να έχει ενισχυθεί από άλλες ικανότητες πέρα του βασικού σετ.

Katarina Wayward One

Katarina Wayward One
Η Katarina προέρχεται από το Fire Emblem: New Mystery of the Emblem.

Η Katarina φέρνει πολλές επιλογές στο τραπέζι από πλευράς επιθετικής μάγισσας χάρης το μοναδικό της όπλο. Ο τόμος του Reese προσφέρει ενίσχυση της Katarina από όσους συμμάχους έχει γύρω της επί 2 μονάδες, μέγιστο 6, σε όλα τα στατιστικά. Ταυτόχρονα μειώνει μείον 4 πόντους ταχύτητας και αντοχής μαγείας από τα στατιστικά των αντιπάλων γύρω από αυτήν, αν σε περίπτωση η δική της αντοχή μαγείας είναι μεγαλύτερη των αντιπάλων. Αυτό κάνει την χαρακτήρα να λειτουργεί άψογα σε επιθετική φάση όπως και αμυντική ταυτόχρονα αδυνατίζοντας τους αντιπάλους.

Τα στατιστικά της είναι πάρα πολύ καλά στους τομείς επίθεσης, ταχύτητας και αντοχής μαγείας. Αυτό την κάνει πολύ εύπλαστη σε χρήση στρατηγικών όπως επίθεσης, μαγικής άμυνας και αποδυναμώνοντας τους αντιπάλους. Επίσης αν δεν σας αρέσει αυτό το σετ ικανοτήτων μπορεί με skill inheritance να πάρει Blade τόμο αλλάζοντας γενικώς την χρήση της σαν χαρακτήρα.

Τα αρνητικά της είναι πως δεν έχει καθόλου καλή άμυνα σε φυσικά χτυπήματα. Όπου η συνολική της αντοχή είναι πολύ μικρή αν προσθέσουμε την άμυνα και την υγεία της φτάνει μόνο 49 πόντους. Αυτό την καταστεί ευάλωτη σε μονάδες που μπορεί να την εξοντώσουν με ένα μόνο χτύπημα.

Ανεξαρτήτως της περίστασης η Katarina είναι χρήσιμος χαρακτήρας σε οποιαδήποτε ομάδα. Βαθμολογείται σαν τέταρτης κλάσης δυναμικότητας στο Fire Emblem Heroes.

Nino Pale Flower

Nino Pale Flower
Η Nino εμφανίστηκε στο παιχνίδι Fire Emblem: The Blazing Blade. Εδώ την βλέπουμε στην αναβαθμισμένη κλάση της.

Ενώ είναι ήδη μία από της δυνατότερες μάγισσες στο παιχνίδι σαν απλή πεζικάριος, η Nino είναι το τρανό παράδειγμα τι σημαίνει να είσαι ο καλύτερος επιθετικός μάγος. Αυτή την φορά όμως είναι έφιππη και ιπτάμενη πάνω σε ένα Πήγασο. Όχι μόνο έχει πλεονέκτημα τώρα στην κινητικότητα στο χάρτη, αλλά παίρνει και αποκλειστικές ενισχύσεις από ιπτάμενες μονάδες που έχουν την συγκεκριμένη ικανότητα. Επίσης έχει το αποκλειστικό όπλο Giga Excalibur.

Τα στατιστικά της επίσης θέτουν νέα βάση για τους έφιππους ιπτάμενους μάγους. Έχει ήδη πολύ καλή επίθεση που αριθμεί στους 33 πόντους αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η βασική ταχύτητα της να φτάνει τους 38 πόντους! Όχι μόνο αποφεύγει διπλά χτυπήματα από την πλειοψηφία των χαρακτήρων που αντιμετωπίζει, αλλά χτυπάει δύο φορές και φτάνει το υψηλότερο αριθμό σε στατιστικό ταχύτητας μαζί με το Giga Excalibur. Αν έχει IV ταχύτητας πάει στους 44 πόντους!

Στο θέμα άμυνα όμως είναι τραγική μιας και έχει συνολικό αριθμό αντοχής 53 πόντους και μαγείας 61. Άρα την καταστρέφουν οι αντίπαλοι με ένα χτύπημα, κάνοντας την αμυντική της φάση πολύ επικίνδυνη. Στηρίζεται κυρίως σε ικανότητες όπως το Desperation για να γλιτώνει επιθέσεις από Distant Counter.

Γενικά θεωρείται σαν ένα γυάλινο κανόνι όπου μαζί με το όπλο της ανεβάζουν τα στατιστικά της στα καλύτερα του Fire Emblem Heroes.

Αυτά τα λίγα για τις χαρακτήρες αυτού του banner και καλή τύχη στις επικλήσεις σας.

Πηγή

 

Author AkiraGr
Published
Categories iOS/Android Nintendo
Views 19
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Το 2020 αναμένεται το Rune Factory 5

Το μήνυμα του επικεφαλής της PlatinumGames για το Astral Chain

Nintendo Greek Community

38 User(s) Online Join Server
 • Queen Lucifer
 • KostasOkompostas
 • Bup
 • RPSC | DomosQr
 • STLexus
 • Kamen
 • daseia
 • Fanis Kouklas
 • 「Sido」
 • Thorlar
 • Frigo
 • Eski The Jet Ski

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Spank
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της SP1
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Gr
Εικόνα προφίλ του/της oktrek

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Ultimate Smash City League S1:P2

  Φεβρουάριος 23 @ 11:30 - 21:00
 2. Ultimate Smash City League S1:P3

  Μάρτιος 9 @ 11:30 - 21:00
 3. Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων