Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται για το Fire Emblem Three Houses.

Βασικοί Χαρακτήρες του Fire Emblem Three Houses

Byleth (Avatar)

Byleth

Όπως ο/η Robin/Corrin, είναι ο/η πρωταγωνιστής/τρια. Εδώ είναι ένας μισθοφόρος σε μια ομάδα με επικεφαλής τον πατέρα του, Jeralt. Μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό αποκαλύπτεται η κρυμμένη δύναμη του και καλείται να γίνει καθηγητής στο Garreg Mach Monastery.

Jeralt

Jeralt

Ο Jeralt είναι ο πατέρας του πρωταγωνιστή και πρώην λοχαγός των Knights of Seiros. Ως ένας ικανός πολεμιστής, ο Jeralt φημολογείται οτι είναι ο ισχυρότερος πολεμιστής στην ιστορία των Knights of Seiros. Μετά την αποχώρησή του από τους Knights of Seiros εξ’ αιτίας του θανάτου της συζύγου του, άρχισε το ταξίδι του ως αρχηγός μισθοφόρων. Αφού έσωσε κάποιους μαθητές από τους ληστές, ο Jeralt αποφάσισε να ξαναγυρίσει στους Knights of Seiros.

Sothis

Sothis

Η Sothis είναι ένα μυστηριώδες πλάσμα, η οποία εμφανίζεται στα όνειρα του πρωταγωνιστή, αφού τον έσωσε κάποια στιγμή στην ιστορία. Έχοντας χάσει την μνήμη της όμως έχοντας απαράμιλλη γνώση παρά ​την εμφάνισή της, μιλάει στον πρωταγωνιστή σαν να ζει μέσα του, αλλά κανένας άλλος δεν γνωρίζει την ύπαρξή της.

Edelgard

Edelgard

Η Edelgard είναι μια νεαρή πριγκίπισσα της Adrestian Empire, κληρονόμος του θρόνου και αρχηγός των Black Eagles . Έχει έναν αξιοπρεπή, υψηλόφρων και σοβαρό αέρα γύρω της και εκτιμά με άνεση το περιβάλλον τριγύρω της πριν ενεργήσει.

Dimitri

Dimitri

Ο Dimitri είναι ο αρχηγός των Blue Lions και o επόμενος στην σειρά διαδοχής του Holy Kingdom of Faerghus . Είναι ένας ειλικρινής νεαρός άνδρας που μοιάζει με την ενσάρκωση της ευγένειας, αλλά κάτω από τη χαρούμενη του συμπεριφορά βρίσκεται κάτι αμυδρά σκοτεινό.

Claude

Claude

Ο Claude είναι ο πιο πρόσφατος απόγονος του House Riegan, οι οποίοι είναι οι ηγέτες της Leicester Alliance, και ο αρχηγός των Golden Deer. Φαίνεται χαλαρός, αλλά μερικές φορές δείχνει μια πλευρά του που πρέπει να είσαι συνέχεια επιφυλακτικός.

Rhea

Rhea

Η Rhea ενεργεί ως Αρχιεπίσκοπος και ανώτατη ηγέτιδα της Church of Seiros. Ήταν σε αυτή τη θέση από τότε που ο Jeralt ανήκε στους Knights of Seiros. Θεωρεί ότι ο/η Byleth έχει υψηλά προσόντα και τον/την προσκαλεί να διδάξει στην Officers Academy. Αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ευγενικά όπως μια στοργική μητέρα, αλλά επίσης είναι ανελέητη σε εκείνους που αψηφούν την Church of Seiros.

Τρόπος παιχνιδιού

Το Fire Emblem Three Houses χωρίζεται σε 2 μέρη: οι μάχες και η ακαδημία.

Μάχες και καινούρια στοιχεία

Ο τρόπος που πραγματοποιούνται είναι ο κλασσικός τρόπος μάχης του Fire Emblem δηλαδή ένα Turn-based Strategy RPG, απλώς με βελτιωμένα γραφικά λόγω των καλύτερων προδιαγραφών του Switch.

Οθόνη μάχης

Όπως φαίνεται στην εικόνα πιο πάνω εκτός από τις βασικές επιλογές υπάρχουν και οι Arts και Gambit. Τα Arts επιστρέφουν από το Fire Emblem Echoes αλλά αντί να συνδέονται με τα όπλα, θα συνδέονται με το Professor Level, που είναι ο καινούριος όρος για το Weapon Level. Από την άλλη το Gambit θα συνδέεται με ένα καινούριο στοιχείο στο Three Houses τα Battalions.

Μια μονομαχία με Battalions

Τα Βattalions είναι μισθοφόροι που μάχονται μαζί με τους χαρακτήρες και τους δίνουν την κάποιες ξεχωριστές ικανότητες. Μάλιστα οι χαρακτήρες έχουν Professor Level για τα Battalions, το Authority, ενώ τα Battalions έχουν το δικό τους HP και level. Το HP τους αναπληρώνεται με χρήματα, ενώ τα τρίγωνα δείχνουν το ποσοστό της ζωής που απομένει.

Το HP restore screen των Battalions

Μάλιστα ακόμα μια προσθήκη είναι ο καινούριος τύπος όπλων το Fighting (προς το παρόν ξέρουμε μόνο τα gauntlets σαν όπλα αυτού του τύπου).

Μια μονομαχία με Fighting τύπο όπλων και διακρίνονται τα Iron Gauntlets

Στοιχεία που επιστρέφουν

Την επιστροφή τους κάνουν οι ικανότητες που χωρίζονται σε 3 είδη Personal, Class και Professor. Οι Personal είναι μοναδικές για κάθε χαρακτήρα (όπως στο Fates), οι Class είναι αναλόγως με την κλάση του χαρακτήρα (Myrmidon, monk κλπ) και τα Professor αποκτούνται καθώς αυξάνεται το Professor Level. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ικανότητες Professor μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από την κλάση.

Οθόνη επιλογής ικανοτήτων

Ενδιαφέρον στοιχείο που αναφέρθηκε στο πρώτο τρέιλερ και πλέον υπάρχουν περισσότερα στοιχεία είναι τα Crests. Μπορεί να ακούγεται καινούριο αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τροποποίηση του Holy Blood από το Geneaology. Μερικοί χαρακτήρες έχουν κληρονομήσει αυτά τα Crests από τους προγόνους τους. Τα Crests διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνική στάση. Για παράδειγμα, ο θρόνος της Adrestian Empire έχει μεταβιβαστεί για γενιές μόνο σε εκείνους με το crest of Seiros . Επιπλέον, τα Crests μπορεί να ξεκλειδώσουν ταλέντα, όπως ανώτερες φυσικές ή μαγικές ικανότητες. Μάλιστα, τα Crests χωρίζονται σε Minor και Major. Τα Major είναι πιο ισχυρά από τα Minor και όσο πιο δυνατοί είναι οι πρόγονοι κάποιου, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει για να αποκτήσει Major Crest. Από την άλλη μπορεί ξαφνικά να γεννηθεί ένα παιδί με Major Crest όμως ο λόγος είναι άγνωστος μέχρι στιγμής.

Τα 21 Crests του Fire Emblem Three Houses

Άλλη μια ικανότητα που επιστρέφει είναι το Mila’s Turnwheel αλλά με διαφορετικό όνομα (Skyrending Pulse αν και δεν είναι η επίσημη μετάφραση). Το Skyrending Pulse επιτρέπει να πάει κάποιος πίσω το χρόνο στο παιχνίδι ώστε να αλλάξει καταστάσεις όπως π.χ. ότι πέθανε κάποιος σύμμαχος. Αλλά όπως και στο Echoes έχει περιορισμένο αριθμό χρήσεων ανά μάχη.

Skyrendering Pulse σε δράση

Ακαδημία

Στην ακαδημία, ο/η πρωταγωνιστής/τρια αναλαμβάνει τον ρόλο δασκάλου/ας και προσπαθεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους χαρακτήρες να βελτιωθούν στην μάχη. Στην διάθεσή του/της έχει διάφορα μέσα όπως διδασκαλία, ομαδική εργασία και ορισμός στόχων για να αυξήσει τα Professor Levels. Προσοχή όμως: ο κάθε χαρακτήρας έχει την δικιά του αντοχή και για αυτό χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.

Professor Levels και οθόνη διδασκαλίας

Τέλος ένα μικρο bonus: μια εικόνα της Anna

Η Anna του Fire Emblem Three Houses

Πηγές
Serenesforest
Famitsu
Άρθρα σχετικά με το Fire Emblem Three Houses
Νέα από το Fire Emblem: Three Houses

Author Arceus922
Published
Views 161
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Nintendo Direct Mini 26/03/2020

Nintendo Greek Community

73 User(s) Online Join Server
 • tasoshalk3000
 • WildShadow (Jordan)
 • Tr3nshi
 • Agent 3
 • bepaque
 • Patr1nos
 • Nikalpen
 • alx
 • Hentai Haven
 • Thatoneladmomo
 • Yoora
 • Mr. Boring

Πρόσφατα Άρθρα

Review: Animal Crossing: New Horizons

Οι απαρχές της Monolith Soft

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Teck
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της nesswithafezz
Εικόνα προφίλ του/της Dense
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Procopais64

Nintendo Next Ημερολόγιο

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.