Το δεύτερο ρεαλιστικό ποδόσφαιρο στο Switch μετά το FIFA 18 από την ΕΑ. Τι μέλλει γενέσθαι με την νέα κυκλοφορία του μεγαλύτερου ρεαλιστικού εξομοιωτή ποδοσφαίρου στην κονσόλα της Nintendo. Έμαθε τίποτα το στούντιο της EA στην Ρουμανία από τις περσινές ελλείψεις του τίτλου; Μήπως η EA Βανκούβερ που βοήθησε στην παραγωγή προσέθεσε κάτι παραπάνω; Πάμε να αναλύσουμε όλα τα παραπάνω στην παρουσίαση του Nintendo Next για το FIFA 19 στο Nintendo Switch.

Σενάριο

Τι να παραθέσουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι ειλικρινά; Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκινούν καλά για την συγκεκριμένη έκδοση. Λείπει ένα ολόκληρο mode από τις άλλες εκδόσεις του FIFA 19 στις άλλες εκδόσεις με την ονομασία The Journey.

FIFA 19 The Journey
Απουσιάζει ένα ολόκληρο mode από το Switch. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως είναι η καμπάνια του παιχνιδιού!

Στο Switch λείπει ολόκληρο το σενάριο του Alex Hunter. Δεν υπάρχει κάτι πιο λυπηρό όταν αναγκάζεσαι να πληρώσεις την ίδια τιμή με τις υπόλοιπες εκδόσεις στο Switch και να λαμβάνεις λιγότερο περιεχόμενο. Για τους ενδιαφερόμενους εκεί έξω σας ενημερώνουμε πως η βασική καμπάνια ενός παίχτη έχει αντικατασταθεί στο Switch από ένα άλλο mode με την ονομασία Career Mode.

Σε αυτή την επιλογή σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε έναν δικό σας παίχτη και να τον τοποθετήσετε σε ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο της αρεσκείας σας. Έπειτα το παιχνίδι αναλαμβάνει να φτιάξει ένα τυχαίο πρόγραμμα τουρνουά και πρωταθλημάτων όπου συμμετέχετε με σκοπό να κάνετε την ομάδα σας πρωταθλήτρια. Περισσότερα για αυτό θα αναλύσουμε στην κατηγορία των μηχανισμών.

FIFA 19 (14)
Καριερίστας ποδοσφαιριστής, αν ήμουν 21 χρονών πάλι.

Άσχημη πρώτη εντύπωση δημιουργεί η απουσία του Journey από την έκδοση του Switch.

Gameplay

Ο μοναδικός τομέας που πραγματικά με εντυπωσίασε στο καινούργιο FIFA 19. Έχοντας μακρά απουσία από την σειρά, έχοντας παίξει τελευταία φόρα την έκδοση του 2013 στο Wii U, βρήκα το παιχνίδι πολύ αναβαθμισμένο. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά modes που θα αναλύσω παρακάτω παρέα με αναβαθμισμένο έλεγχο και ένα βαθύ σύστημα προπονητικής διαχείρισης.

Υπάρχουν τα κλασσικά modes όπως φιλικά και επιλογή προπόνησης για τους αρχάριους, πιστέψετε με θα σας χρειαστεί, μέχρι το πολυπόθητο FIFA Ultimate Team όπου απουσίαζε από την περσινή έκδοση στο Switch. Το Champions League είναι επίσης παρών σαν επιλογή.

Εντύπωση μου προκάλεσε το βαθύ σύστημα μηχανισμών διαχείρισης των παιχτών όπου μοιάζει περισσότερο με  παιχνίδι πολεμικών τεχνών πάρα με αθλητικό εξομοιωτή. Πλέον οι χαρακτήρες έχουν βάρος και διαχειρίζονται την μπάλα όπως στο κανονικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει πλέον στροφές εκατόν ογδόντα μοιρών σε κλάσματα δευτερολέπτου όπου ήταν εντελώς αφύσικο. Κλασσικές εποχές FIFA.

Καινούργιος έλεγχος στο FIFA 19

Πλέον η διαχείριση της μπάλας χρειάζεται ντελικάτο χειρισμό από τον παίχτη. Πρέπει να κάνετε την σωστή ντρίπλα με την κατάλληλη εντολή στο σωστό χρόνο. Το ίδιο ισχύει στην άμυνα. Τέρμα πλέον οι διαστημικές προβολές όπου έπεφταν σαν μαγνήτης πάνω στην μπάλα. Πλέον το μαρκάρισμα απαιτεί διάβασμα του αντίπαλου και σωστή τοποθέτηση στο γήπεδο, όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

FIFA 19
Περισσότερες κινήσεις και από το Street Fighter μας έβαλε η EA… Μήπως το παιχνίδι χάνει την προσβασιμότητα του στα νέα κοινά;

Πάρα πολύ εντυπωσιακή προσθήκη επίσης το σύστημα ορμής. Αυτό σημαίνει πως παίζει σημαντικό ρόλο η ταχύτητα και επιτάχυνσης στο χειρισμό της μπάλας και του μαρκαρίσματος. Δηλαδή ένας παίχτης δεν μπορεί στην επίθεση να τρέχει από την άλλη άκρη του γηπέδου, και όταν βρεθεί μπροστά στον αμυντικό να τον περάσει με κοφτές τριπλές πατώντας απλά αλλαγή κατεύθυνσης του αναλογικού. Θα φάει τα μούτρα του ή θα ανοίξει την μπάλα τόσο πολύ με κίνδυνο να την χάσει. Στην άμυνα ισχύει το ίδιο σύστημα δεν μπορείς να πιέζεις συνεχώς με το τρέξιμο, μία σωστή τριπλά από τον αντίπαλο και θα σε αφήσει πίσω να τον κοιτάς ντροπιασμένος!

Επίσης το σύστημα διπλής επιβεβαίωσης σουτ δίνει περισσότερο βάθος στο χειρισμό. Το FIFA 19 στο Switch δίνει την δυνατότητα να πατάς δύο φορές την επιλογή του σουτ στο σωστό χρόνο ώστε η βολή σας να έχει περισσότερη δύναμη και φάλτσο ανάλογα την περίσταση.

Επιτέλους σωστό σύστημα αντοχής για τους παίχτες. Δεν γίνεται στο πραγματικό ποδόσφαιρο να τρέχει ένας παίχτης πάνω κάτω στο γήπεδο χωρίς να κουράζεται. Στο FIFA 19 έχουν πλησιάσει σωστά αυτό το κομμάτι στον τομέα του ρεαλισμού. Πλέον ο κάθε παίχτης κουράζεται σε όλες του τις προσπάθειες, πάσα, σουτ, τρέξιμο, μαρκάρισμα. Αυτό ανοίγει πολλά παράθυρα στρατηγικής για να αντιμετωπίσετε την κάθε περίσταση διαφορετικά. Αυτό κάνει τους αγώνες ακόμα πιο απολαυστικούς για όσους αποζητούν τον ρεαλισμό σε ένα ποδοσφαιρικό τίτλο.

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου να τον ακούς τον Αλέφαντο!

FIFA 19 (18)
Διάλεξε το σύστημα που αρμόζει στην ομάδα σου.

Στο προπονητικό κομμάτι το παιχνίδι έχει κάνει σοβαρές βελτιώσεις. Όταν σου δίνεται η επιλογή να παίξεις ως προπονητής μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πάντα μέσα στην ομάδα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού είναι ακόμα πιο πολύπλοκο στο θέμα των μηχανισμών. Συστήματα, μεταγραφές, προϋπολογισμοί ομάδας είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να προσέξετε.

FIFA 19 (17)
Οι στρατηγικές παίζουν σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια του αγώνα. Πίεση ψηλά ή παγίδα offside; Σαν προπονητής πρέπει να διαβάσεις σωστά τον αγώνα.

Επίσης το σύστημα προπόνησης και αναβάθμισης ικανότητας παιχτών μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι ρόλων πάρα με ποδόσφαιρο. Σε όσους λοιπόν αρέσει το διάβασμα και η ανάλυση του αθλήματος το FIFA 19 έχει μπόλικο υλικό για να τους απασχολήσει.

 

On Line FIFA 19

FIFA 19
Όρισε τον αρχηγό της ομάδας σου. Επίσης ποιον θεωρείς καλό στα κόρνερ ή στην εκτέλεση των στημένων φάσεων;

Βελτιωμένο από πέρσι έρχεται το online του παιχνιδιού στο Switch. Επιτέλους έχουμε την επιλογή να παίξουμε με τους φίλους μας που έχουν τον τίτλο διαδικτυακά. Πολύ καλό το διαδικτυακό κομμάτι από άποψη κώδικα με ελάχιστο lag σε όσους αγώνες δοκιμάσαμε.

Μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά όλα τα modes του παιχνιδιού. Από το Champions League μέχρι και το FIFA Ultimate Team.

Αφού μάθετε λοιπόν τα βασικά μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε ένα πολλά modes του παιχνιδιού. Τα βασικά χωρίζονται σε Career, Champions League και FIFA Ultimate Team.

Καριέρα στο FIFA 19

Στο Career mode παίρνεται το ρόλο ενός παίχτη που τον σχεδιάζετε εσείς. Έχει μέτρια στατιστικά και προσπαθείτε να τον αναβαθμίσετε μέσα από τα παιχνίδια που παίζετε. Θα διαλέξετε ένα πρωτάθλημα της επιλογής σας όπου θέλετε να αγωνιστείτε και έπειτα αρχίζει η σκληρή δουλειά. Προπονήσεις και παιχνίδια ανάλογα το πρόγραμμα που θα σας ορίσει το A.I του παιχνιδιού. Εσείς με την σειρά σας θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά το χρόνο και την αντοχή του παίχτη σας ώστε να ανταπεξέλθει στα παραπάνω.

FIFA 19
Συμμετοχή σε τουρνουά και σωστός προγραμματισμός για την εξέλιξη σας στον καλύτερο παίχτη είναι αναγκαία.

Υπάρχει εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα καθώς προχωράτε στο παιχνίδι. Η πρόοδός της καριέρα σας παρουσιάζετε σε εξώφυλλα εφημερίδων ανάλογα με την απόδοση σας στο παιχνίδι. Βεβαίως έχετε τον προπονητή σας που σας θέτει συνεχώς νέους στόχους ώστε να αυξήσετε τις ικανότητές σας μέσα στο γήπεδο.

RPG στοιχεία στο FIFA 19

Το συγκεκριμένο mode λειτουργεί σαν ένα ελαφρύ RPG. Όπου σας δίνει την επιλογή να παίξετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Είτε σαν μοναδική οντότητα παίχτη όπου στους αγώνες ελέγχετε μόνο τον χαρακτήρας σας, οι υπόλοιποι παίχτες ελέγχονται από το A.I του παιχνιδιού. Σαν κανονική ομάδα όπου παίζετε όλους τους χαρακτήρες. Τέλος σαν προπονητής όπου όλοι οι παίχτες λειτουργούν αυτόνομα βάσει των στατιστικών τους, σε αυτή την περίπτωση δεν συμμετέχετε καν στον αγώνα αφού το παιχνίδι εξομοιώνει τις επιλογές σας στο γήπεδο.

Θα έλεγα πως είναι αρκετά διασκεδαστικό mode με πολλές επιλογές για όσους θέλουν να παίζουν μόνοι τους. Πάλι όμως δεν αλλάζει το δεδομένο πως είναι εναλλακτικό mode αντί του βασικού The Journey.

Champions League στο FIFA 19

Η επόμενη επιλογή είναι το Champions League. Δεν έχουμε να αναλύσουμε πολλά πάνω σε αυτό το κομμάτι αφού λειτουργεί σαν το κανονικό τουρνουά πού όσοι ασχολούνται με μπάλα ξέρουν πως λειτουργεί. Απλά διαλέξτε την αγαπημένη σας ομάδα. περάστε από τους ομίλους και κατακτήστε το τρόπαιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

FIFA 19 Ultimate Team

2500 χιλιάδες χρυσά το ασημένιο φακελάκι ή αλλιώς αγοράζεις FIFA points…

Το FIFA Ultimate Team είναι και αυτό παρών, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά από την έκδοση του 2018. Είναι το ζουμί όλου του παιχνιδιού και εκεί που έχει δώσει την μεγαλύτερη σημασία η EA. Πρόκειται για την ψηφιακή έκδοση του Υπέρ Ατού FIFA.

Όσοι ήμασταν συλλέκτες την εποχή του ενενήντα με τα αυτοκόλλητα Panini και προσπαθούσαμε να συμπληρώσουμε το άλμπουμ των αγαπημένων μας ποδοσφαιριστών είναι πάλι μπροστά μας σε ψηφιακή μορφή.

Το ενενήντα ήταν η Panini που μας τα έτρωγε. Τώρα η EA έμαθε στα gatcha.

Πάλι εδώ αγοράζεις φακελάκια από το ψηφιακό μαγαζάκι της EA προσπαθώντας να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα που έχεις φανταστεί. Είναι το όνειρο κάθε “προπονητή” του καναπέ ή αποτυχημένου προπατζή που προσπαθεί κάθε Κυριακή να πιάσει το χρυσό δεκατριάρη.

Το φακελάκι δεν το γλιτώνεις στο FUT

FIFA 19 (23)
Χρυσό το πληρώνεις το παιχνίδι, χρυσό και το ψηφιακό περιεχόμενο.

Εδώ λοιπόν έχουμε τριών ειδών ψηφιακά φακελάκια όπου χωρίζονται σε κατηγορίες μπρούτζου, ασημί και χρυσού.

Κάθε φακελάκι έχει μέσα παίχτες όπου με βάση στατιστικών χωρίζονται στην εκάστοτε κατηγορία. Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα τύχης ποιους παίχτες θα πετύχεις με κάθε φακελάκι που αγοράσεις αλλά μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες αν αγοράζεις την χρυσή κατηγορία.

Βεβαίως για να αγοράζεις φακελάκια πρέπει να ξοδεύεις χρήματα, όπου κερδίζεις μέσα στο παιχνίδι ή εναλλακτικά ξοδεύεις αληθινά ευρώ… Δεν το συνιστώ εκτός αν σου περισσεύουν.

 

Αφού φτιάξεις μία αρχική εντεκάδα μπορείς να συμμετάσχεις στα τουρνουά και τις season που έχει κάθε εβδομάδα η EA. Εκεί κερδίζεις χρήματα και φακελάκια αν είσαι αρκετά καλός. Στα μεγάλα τουρνουά όμως χρειάζεσαι μεγάλα ποσά για να συμμετάσχεις οπότε ετοιμάσου για πολλές ώρες δουλειάς ή απλά να ανοίξεις πάλι το πραγματικό σου πορτοφόλι.

Το παιχνίδι σου δίνει την επιλογή να κάνεις μεταγραφές και πωλήσεις παιχτών όπως λειτουργεί κανονικά η αγορά του ποδοσφαίρου. Στην ουσία μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον γιατρό και το κυνηγό ταλέντων της ομάδας σου.

Μακράν το πιο εθιστικό και ύπουλο mode στο παιχνίδι. Θα έλεγα πως σαν ιδέα θα λειτουργούσε σωστά μόνο με βάση την οικονομία του παιχνιδιού. Εδώ όμως κερδίζει όποιος έχει μεγάλο πορτοφόλι… Δηλαδή όπως ακριβώς στην πραγματικότητα… Δυστυχώς.

Οπτικός τομέας

Αισθητή βελτίωση από τον περσινό τίτλο. Φαίνεται πως η EA Ρουμανίας μαζί με την ΕΑ Βανκούβερ έκαναν τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην ειδική μηχανή του FIFA στο Switch. Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την Frostbite Engine των άλλων εκδόσεων αλλά στέκεται αξιοπρεπώς στο Switch.

Η ανάλυση είτε το μηχάνημα είναι docked ή undocked είναι στα 720p. Τα καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι επίσης στα εξήντα. Παρατηρήσαμε μερικές μεταβολές που μάλλον οφείλετε στις εναλλαγές των replay μετά από κάποιο γκολ ή φάουλ. Μέσα στους αγώνες όμως το παιχνίδι τρέχει άρτια. Πολύ καλή λεπτομέρεια στα μοντέλα των παιχτών και η αλληλεπίδραση μεταξύ των. Οι φυσικές της μηχανής κάνουν το παιχνίδι απόλαυση. Σωστή αντίδραση της μπάλας στις κόντρες και οι παίχτες πλέον είναι συμπαγείς χωρίς να δημιουργούν αστεία παρατράγουδα όπως να περνάνε από μέσα λες και είναι άυλοι.

FIFA 19 (11)
Πολύ καλή απόδοση των γηπέδων με όλη την λεπτομέρεια που μπορεί να αποδώσει το Switch.

Εμφανείς είναι οι λεπτομέρειες πάνω στο χλοοτάπητα από πατημασιές και κόντρες που αφήνουν οι παίχτες. Βλέπετε ακόμα και τις λερωμένες φανέλες από τις πτώσεις των παιχτών στο γήπεδο. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

FIFA 19 (6)
Αν δεν λερώσεις την φανέλα προκοπή δεν θα έχεις στο γήπεδο.

Τα γήπεδα είναι επίσης πολύ όμορφα. Το πλήθος είναι ζωντανό με ποικίλες αντιδράσεις. Φαίνεται πως δούλεψαν οι δημιουργοί αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι και το Switch δείχνει πως μπορεί να κάνει πολύ καλούς ρεαλιστικούς χαρακτήρες.

FIFA 19 (8)
Βλέπουμε η απόδοση του κοινού σε πανοραμική θέα είναι εντυπωσιακό.
FIFA 19 (10)
Γατόνι ο goalkeeper, το τσίμπησε το πέναλτι!
FIFA 19 (5)
Η απόδοση του χλοοτάπητα είναι εντυπωσιακή.

Γενικά πάρα πολύ καλή δουλειά στο οπτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Με ρεαλιστικές κινήσεις και τρίπλες να συμπληρώνουν το πακέτο. Τα γραφικά του FIFA 19 στο Switch αν όχι ισάξια με τις άλλες εκδόσεις δεν απογοητεύουν καθόλου.

Ήχος

Μερικά παράπονα υπάρχουν σε αυτό το κομμάτι. Ενώ όλα τα δείγματα από το παιχνίδι είναι υψηλής ποιότητας, είναι πάρα πολύ λίγα. Τα μουσικά κομμάτια στα menu των επιλογών είναι όλα αδειοδοτημένα από γνωστά συγκροτήματα ή τραγουδιστές. Αυτό όμως δεν είναι παρά μια όμορφή προσθήκη όταν βρίσκεσαι στις επιλογές και κάνεις την δουλειά του προπονητή.

Τι γίνεται όμως μέσα στο γήπεδο; Οι γνωστοί εκφωνητές στην αγγλική πάντα είναι Martin Tyler και Alan Smith. Υπάρχουν πολλοί άλλοι σε διαφορετικές γλώσσες αλλά δεν τους δοκίμασα ώστε να εκφέρω άποψη για την ποιότητα τους. Επίσης να αναφέρω πως δεν υπάρχουν Έλληνες εκφωνητές κάτι που θεωρώ άσχημο μιας και ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει φροντίσει για τους Έλληνες οπαδούς.

Το κοινό ακούγετε πολύ ζωντανό και κάνει πανικό κάθε φορά που χάνεται ευκαιρία μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο δεν θα έλεγα με τους εκφωνητές όπου έχουν πολύ λίγα δείγματα κατά την διάρκεια του αγώνα όπου καταντάν επαναλαμβανόμενοι.

Τα σουτ και οι πάσες ακούγονται “γεμάτες” πόσο μάλλον όταν γίνεται κάποια κόντρα μεταξύ των παιχτών. Η μπαλιές είναι απολαυστικές να τις ακούς όταν “σκάνε” πάνω στο ποδοσφαιρικό δερμάτινο παπούτσι. Για όσους έχουν παίξει ή παρακολουθήσει μπάλα κατανοούν πλήρως τι εννοώ.

Πάρα πολύ καλή η ποιότητα του ήχου στο παιχνίδι, εγκρίνω τα μάλα. Το μόνο παράπονο η απουσία Ελλήνων εκφωνητών και η μικρή δειγματοληψία από περιγραφές.

Φορητή Εμπειρία

Η Ιδιαιτερότητα του Switch λάμπει σε αυτό τον τίτλο. Για όσους ονειρεύονταν ένα φορητό ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας η EA τους τον προσφέρει απλόχερα. Η δυνατότητα να παίξεις περίπου τέσσερις με πέντε ώρες φορητό FIFA 19 είναι φοβερή εμπειρία. Επίσης μπορείς να παίξεις με έναν φίλο σου παντού με μόνο ένα ζευγάρι JoyCons κάνει την εμπειρία του FIFA να ταξιδεύει όπου πάτε και εσείς.

Τελικό Συμπέρασμα

Συνολικά το FIFA 19 στο Switch είναι πολύ καλύτερο από την περσινή έκδοση. Όπως αναφέραμε η έλλειψη του The Journey ενόχλησε πολύ αφού πληρώνουμε την ίδια τιμή με τις υπόλοιπές εκδόσεις. Από την άλλη όλα τα υπόλοιπα modes είναι εδώ και είναι πολύ διασκεδαστικά. Ποιοτικός έλεγχος και γραφικά σε ένα φορητό πακέτο κάνει το FIFA 19 ελκυστική επιλογή για τους ποδοσφαιρόφιλους του συστήματος. Επίσης μην γελιόμαστε είναι ο μοναδικός τίτλος ποδοσφαίρου που κυκλοφορεί στο σύστημα όποτε είναι μονόδρομος η αγορά για όσους λατρεύουν το άθλημα.

Επίσης να αναφέρουμε σαν αρνητικό πως δεν υπάρχει το Ελληνικό Πρωτάθλημα στο FIFA 19 σε όλες τις εκδόσεις του. Προσωπικά αυτό με ενοχλεί και θα ήθελα να αλλάξει τακτική η EA απάνω στο θέμα. Η αγορά του τίτλου στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη θα μπορούσε να υπάρξει η Ελληνική λίγκα με τις ανάλογες διαπραγματεύσεις.

Τελικό συμπέρασμα αξίζει η αγορά του τίτλου μόνο και μόνο για όσους λατρεύουν την μπάλα. Πλέον θα μπορούν να την απολαύσουν παντού με την δυνατότητα που τους δίνει το Switch .

 • Κονσόλα: Switch
 • Εκδότης: EA
 • Εταιρεία Ανάπτυξης:EA Romania/EA Vancouver
 • Διάθεση: Καταστήματα πώλησης video games – Ψηφιακή από το Nintendo eShop 
 • Παίχτες: 1-4
 • Online στοιχεία: Ναι
 • Ο κωδικός της παρουσίασης είναι προσφορά της CDmedia
7.5

Good

 • Πολύ καλός έλεγχος
 • Πλήρη αδειοδότηση πραγματικών ομάδων
 • Ρεαλιστικές φυσικές και συμπεριφορές των αθλητών στο γήπεδο
 • Καλύτερος τεχνικός τομέας από την περσινή έκδοση
 • Ποιοτικός ήχος που σε βάζει στην ατμόσφαιρα ενός πραγματικού αγώνα προδοσφαίρου

Bad

 • Απουσία της καμπάνιας του μονού παιχνιδιού
 • Δεν υπάρχει Super League για το Ελληνικό πρωτάθλημα
 • Οι τακτικές τζόγου για το Ultimate Team της ΕΑ
Author AkiraGr
Published
Views 420
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Nintendo Direct Mini 26/03/2020

Nintendo Greek Community

23 User(s) Online Join Server
 • Erdalion
 • tsab
 • Arceus922 (Blue Lions)
 • babouras
 • CykaChu
 • George
 • AirLi
 • Dragon_Fang (aka Ody)
 • Mike~
 • GameDemon
 • Aιμίλιος
 • John M.

Πρόσφατα Άρθρα

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Teck
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της nesswithafezz
Εικόνα προφίλ του/της Dense
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Procopais64
Εικόνα προφίλ του/της Tsontoss

Nintendo Next Ημερολόγιο

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Splatoon-Online-tour-8

  Splatoon 2 Online Tournament 8

  31 Μαΐου @ 19:00