Παρακάτω θα βρείτε μερικές πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Switch και του 3DS.

Όλες προέρχονται από την ενημέρωση των επενδυτών της Nintendo από το νυν πρόεδρο, Tatsumi Kimishima.

 

Οι στόχοι της εταιρείας γενικά

Κατά τη διάρκεια του οικ. έτους που λήγει το Μάρτιο του 2019, θα τοποθετήσουμε το Switch στο επίκεντρο των επιχειρήσεών μας, καθώς η βάση χρηστών του μεγαλώνει ακόμη. Θα συνεχίσουμε επίσης τις επιχειρήσεις μας με το 3DS και θα επεκτείνουμε την κλίμακα των επιχειρήσεων σε έξυπνες συσκευές. Θα προχωρήσουμε και με το στόχο μας να αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν επαφή με τα Nintendo IP.

Τέλος, όσον αφορά την έκθεση Ε3 τον Ιούνιο στο Los Angeles. Και φέτος, η Nintendo δε θα διεξάγει κάποιο μεγάλο δρώμενο για τους επενδυτές, αναλυτές και ΜΜΕ. Αντίθετα, θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Θα υπάρξει μια βίντεο-παρουσίαση που θα σας δείξει τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος.

Ο χώρος της Nintendo στην Ε3 θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικούς από αυτούς τους τίτλους, όπως το Super Smash Bros. για το Switch, αλλά και τίτλους από άλλους εκδότες.

Στο Los Angeles επίσης θα διεξαχθεί το Splatoon 2 World Championship, όπου θα διαγωνιστούν οι ομάδες που κέρδισαν τα τοπικά προκριματικά. Θα διεξαχθεί επίσης ένα invitational tournament για το καινούριο Super Smash Bros. που έρχεται στο Nintendo Switch.

 

 

Οι προοπτικές του 3DS

 

H οικογένεια του Nintendo 3DS έφτασε συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 72 εκ/μυρίων σε ένα μεγάλο εύρος καταναλωτών.

Το 3DS διαθέτει μεγάλη βιβλιοθήκη τίτλων, με παραπάνω από 1000 παιχνίδια σε μια μεγάλη ποικιλία από genres.

Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις μας με το 3DS εκμεταλλευόμενοι τη βάση χρηστών και την πλούσια βιβλιοθήκη του. Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό να αξιοποιηθεί η βιβλιοθήκη για να αυξηθούν οι πωλήσεις στους υπάρχοντες μακροχρόνιους και πρόσφατους κατόχους 3DS. Ερευνούμε πιθανές στρατηγικές για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Πέρα από τους ήδη υπάρχοντες τίτλους, έχουμε ανακοινώσει και επερχόμενους τίτλους, όπως βλέπετε παραπάνω. Ετοιμάζουμε νέο λογισμικό που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και μετέπειτα. Στόχος μας είναι να συντηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας εκμεταλλευόμενοι νέους τίτλους, όπως αυτοί.

 

 

Σημαντικό το δεύτερο έτος του Switch

Το δεύτερο έτος είναι σημαντικότατο στο χώρο της κονσόλας. Στο δεύτερο έτος έχει ξεφτίσει η αίσθηση του καινούριου και τότε δοκιμάζεται πραγματικά το υλισμικό. Κατά τη διάρκεια αυτού του οικ. έτους, θα εκμεταλλευτούμε την προεργασία που έγινε στο πρώτο, με στόχο να επεκτείνουμε περισσότερο τη βάση χρηστών.

Για να γίνει αυτό, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν. Πρώτον, ο στόχος μας να κρατήσουμε το ενδιαφέρον όσων αγόρασαν ήδη και παίζουν με το Switch ή σχεδιάζουν να το κάνουν.

Είναι σημαντικό να υπάρξουν νέοι τίτλοι στις σειρές-κλειδιά για όλους τους θαυμαστές της Nintendo και των video games που αγόρασαν ένα Switch στον πρώτο χρόνο. Γι’ αυτό το λόγο ανακοινώσαμε ένα νέο Smash Bros. το Μάρτιο. Ακούγαμε ήδη τις επιθυμίες του κοινού για την εμφάνιση του Smash Bros. στο Switch, οπότε η ανακοίνωση έκανε μεγάλο μπαμ.

 

 

Δεύτερον, θα παρέχουμε περισσότερα DLC και θα διοργανώσουμε events που θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό του κοινού για τα παιχνίδια μας. Έτσι θα δώσουμε στους καταναλωτές μια νέα αίσθηση διασκέδασης και θα επεκτείνουμε το χρόνο που παίζουν με τα παιχνίδια που ήδη έχουν.

Ο τρόπος που παίζει το κοινό με το Splatoon 2 στην Ιαπωνία είναι ένα παράδειγμα για το πώς οι προσπάθειές μας με το λογισμικό μπορούν να επηρεάσουν τη χρήση του υλισμικού. Στον κάθετο άξονα του παραπάνω διαγράμματος βλέπετε τους ενεργούς χρήστες στο πέρασμα του χρόνου (οριζόντιος άξονας). Κανονικά, η χρήση του υλισμικού τείνει να πέφτει μετά την εορταστική περίοδο, αλλά οι εβδομαδιαίοι χρήστες του Splatoon 2 παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα και μετά τη νέα χρονιά. Η δραστηριότητα του Splatoon 2 είναι ιδιαίτερα υψηλή στην Ιαπωνία, αλλά η ίδια τάση παρατηρείται και στις άλλες αγορές. Σκοπεύουμε λοιπόν να συνεχίσουμε να δίνουμε προσοχή στο θέμα αυτό.

 

 

Το Μάιο έρχονται πληροφορίες για το Nintendo Switch Online

 

Το Nintendo Switch Online, μια συνδρομητική υπηρεσία που θα επεκτείνει την online λειτουργικότητα του Switch, θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η υπηρεσία θα παρέχει στους καταναλωτές μια πληθώρα από online λειτουργίες που θα τους επιτρέψει να απολαμβάνουν το Switch συνεχώς. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στις αρχές Μαΐου.

 

 

Το ξεκίνημα των Nintendo Labo

 

Kατ’ αρχάς, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για τα Nintendo Labo από την ημέρα που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς είναι ένα «πολύ Nιντέντικο» προϊόν. Από την ημέρα που κυκλοφόρησαν, οι καταναλωτές δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο με γονείς και παιδιά που συναρμολογούν και παίζουν με τα Toy-Con, πράγμα ανήκουστο στο χώρο των video games.

Κυκλοφορούν στην αγορά μία μόλις εβδομάδα στην Ιαπωνία και τις Η.Π.Α., ενώ σήμερα ξεκινά και η κυκλοφορία τους στην Ευρώπη. Οι κύριοι αγοραστές όμως των Labo δεν είναι οι ίδιοι που τυπικά αγοράζουν video games. Κυρίως είναι πατεράδες και παιδιά δημοτικού, αλλά και παίκτες που τους αρέσουν οι δημιουργικές δραστηριότητες.

Αναπτύξαμε τα Labo ως προϊόν που δεν περιορίζεται από τα όρια των συμβατικών video games, για να έχει απήχηση σε μεγαλύτερο έυρος καταναλωτών. Από τις πρώτες αντιδράσεις, έχουμε την αίσθηση πως κάναμε καλό ξεκίνημα.

 

Πηγή

Author MasterV
Published
Views 63
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Το 2020 αναμένεται το Rune Factory 5

Το μήνυμα του επικεφαλής της PlatinumGames για το Astral Chain

Nintendo Greek Community

46 User(s) Online Join Server
 • tasoshalk3000
 • Vaynard
 • m8
 • Soul Gluttony
 • STLexus
 • Fanis Kouklas
 • Arceus922
 • pivos111
 • Myron
 • PipoPie
 • asteriss
 • Frigo

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της GameDemon
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Spank
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της SP1
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Gr

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Ultimate Smash City League S1:P2

  Φεβρουάριος 23 @ 11:30 - 21:00
 2. Ultimate Smash City League S1:P3

  Μάρτιος 9 @ 11:30 - 21:00
 3. Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων