Νεες πληροφορίες για τα Mega Man X Legacy Collection 1 & 2

10 Απρ
Νεες πληροφορίες για τα Mega Man X Legacy Collection 1 & 2

Από το Δεκέμβριο γνωρίζαμε οτι θα δούμε όλα τα Mega Man X και στο Switch.

Τώρα όμως έχουμε επιτέλους μερικές πιο συγκεκριμένες πληροφορίες!

 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα Mega Man X Legacy Collection 1 + 2

Μετά την ψυχρολουσία που μας έριξε η Capcom με τις Legacy Collection του κλασικού Mega Man, όλοι αναρωτιόμασταν τι μας περιμένει με τις Mega Man X Legacy Collection. Το τελευταίο τεύχος του Famitsu, αλλά και το επίσημο ιαπωνικό trailer, επιβεβαίωσαν οτι και αυτή τη φορά η συλλογή θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη.

Το Mega Man X Legacy Collection θα περιέχει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σειράς, ενώ η Legacy Collection 2 θα περιέχει τα υπόλοιπα (δηλαδή τα Mega Man X5 μέχρι και το X8). Επιπλέον με τα παιχνίδια, θα υπάρχουν κάποια bonus, όπως προαιρετικά φίλτρα γραφικών, music και art galleries, μια συλλογή από trailers αλλά και το “Day of Sigma” OVA. Όλα αυτά, τουλάχιστον στην Ιαπωνία.

Θα υπάρχει επίσης ένα νέο game mode, με την ονομασία “X Challenge”. Πρόκειται στην ουσία για ένα boss rush mode, με μια μικρή διαφορά. Θα πρέπει να πολεμήσετε αρχηγούς από διάφορα παιχνίδια όλης της σειράς X.

Και τα δύο παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Ιαπωνίας στις 26 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής, τηρήται σιγή ιχθύος για ημερομηνίες κυκλοφορίας στα μέρη μας, αλλά ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα.

 

 

Πηγή

Νεες πληροφορίες για τα Mega Man X Legacy Collection 1 & 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων