Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 13 (Winter Special)

17 Ιαν
Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 13 (Winter Special)

Μετά από ένα συγκλονιστικό τουρνουά και ενόψει του επομένου στη Θεσσαλονίκη, ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα του Smash at Battlenet 13. Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε το 2ο special edition tournament της σειράς Smash at Battlenet, με το 100% του prize pool, μαζί με ένα ποσό που πρόσθεσε στο pot η ομάδα, να μοιράζεται στους 3 κορυφαίους παίχτες! Συγκεκριμένα, τα έπαθλα διαμορφώθηκαν ως εξής:

  • 1η Θέση: 48€
  • 2η Θέση: 24€
  • 3η Θέση: 8€

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα, με μια σύντομη περιγραφή του τουρνουά που πέρασε:

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 13

Ο Deer έχει πλέον εδραιωθεί στην πρώτη θέση και, πλέον σταθερά, σχεδόν σε κάθε τουρνουά, διατηρεί το απόλυτο στις νίκες. Έτσι και τώρα! Κερδίζοντας το Lavos δύο φορές και λίγο πριν το Beyonder, κέρδισε την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο. Στη δεύτερη θέση, ο Lavos, ο οποίος κατάφερε με τη σειρά του να κερδίσει δύο φορές το Revan, να τον αφήσει στην 3η θέση και να φτάσει στα Grand Finals! Μετά τη ζώνη των βραβείων, την τετράδα συμπληρώνει ο Beyonder. Ωστόσο, κάτω από την τετράδα είχαμε μεγάλες ανατροπές, ακόμη και νωρίς στο bracket. Ο MimisMan φτάνει για πρώτη φορά στην 8άδα, και μάλιστα στην 5η θέση, μαζί με το Senpai, μετά από κοντινή ήττα από Deer και με νίκες ενάντια σε Nanondorf, Spirit και Gold! Την 8άδα κλείνουν ο Dafy και ο Gold. Ο πρώτος δείχνει να θέλει να εδραιωθεί στο top 8. Ο Gold, από την άλλη, ηττήθηκε νωρίτερα και από τον Apos και άφησε εκτός 8άδας το Rush από τα Losers.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά, με την κατάταξη των παιχτών και τους χαρακτήρας που ο καθένας χρησιμοποίησε:

1) Deer (Pit, Dark Pit)
2) Lavos (Sonic, Marth, Ryu)
3) Revan (Sheik, Fox)
4) Beyonder (Captain Falcon, Dr. Mario, Donkey Kong)
5) MimisMan (Toon Link, Link)
5) Senpai (King Dedede, Mewtwo)
7) Dafy (Lucina)
7) Gold (Bayonetta)
9) Apos (Little Mac)
9) Jimmyman (Kirby, Cloud, Zelda)
9) Rush (Mario, Toon Link)
9) Spirit (Olimar)
13) AGC (Cloud)
13) George (Cloud)
13) Law (Corrin, Link, Captain Falcon)
13) Nanondorf (Marth)
17) Luminous (Link)
17) Mantza (Zero Suit Samus)
17) Silkari (Luigi)

Bracket: http://challonge.com/y64zcff7

Οι Smashers ανανεώνουν το ραντεβού τους το ερχόμενο Σάββατο, στο Smash at Battlenet 14!

Αποτελέσματα του Smash at Battlenet 13 (Winter Special)

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων