Έρχεται το Bloodstained: Curse of the Moon για Switch και 3DS

14 Μαΐ
Έρχεται το Bloodstained: Curse of the Moon για Switch και 3DS

Ένα από τα stretch goals του Kickstarter για το Bloodstained: Ritual of the Night ήταν ένα 8-bit spin-off action game.

Είναι σχεδόν έτοιμο και σε λίγες μέρες θα μπορείτε να το αποκτήσετε! Λεπτομέρειες παρακάτω:

 

Τι είναι το Bloodstained: Curse of the Moon;

Πρόκειται για ένα 8-μπιτο παιχνίδι, που θα είναι συνοδευτικό του Bloodstained: Ritual of the Night. Εκεί που το βασικό παιχνίδι θα είναι ο πνευματικός διάδοχος του Castlevania: Symphony of the Night, to Curse of the Moon είναι κάτι διαφορετικό.

Ο Koji Igarashi, επικεφαλής της σειράς Castlevania από το 1995 μέχρι την αποχώρησή του από την Konami, ήταν ο υπεύθυνος για τη δημιουργία του Symphony of the Night και όλου του genre των λεγόμενων «Metroidvania». Στη συνέχεια, αυτός και η ομάδα του δημιούργησαν επιπλέον 2 παιχνίδια Castlevania για το Game Boy Advance και 3 για το Nintendo DS.

O ίδιος ο Igarashi πολλάκις έχει δηλώσει πως το αγαπημένο του Castlevania ήταν πάντα το τρίτο παιχνίδι στο NES – To Castlevania III: Dracula’s Curse. Έφτασε λοιπόν η ώρα να μας δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει το ιδανικό του!

Εμείς, από την πλευρά μας, να σας θυμίσουμε το σκεπτικό του Igarashi για τη δημιουργία του Bloodstained και να πούμε πως έχουμε καλύψει εκτενώς τη δημιουργία του παιχνιδιού.

 

 

Τι μας περιμένει στο Bloodstained: Curse of the Moon;

Όπως δείχνουν τα προγνωστικά, κυριολεκτικά ένα ανεπίσημο asequel του Castlevania III. Το Curse of the Moon θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου για Switch, 3DS, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One και Steam έναντι $9,99 (και το αντίστοιχο σε Ευρώ). Αν πάλι είχατε στηρίξει το παιχνίδι με αρκετά χρήματα, τότε το δικαιούστε δωρεάν! Καλό θα είναι να κάνετε μια βόλτα από εδώ, για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο και να επιλέξετε την πλατφόρμα όπου θέλετε να το αποκτήσετε.

Στο παιχνίδι θα αναλάβετε τον έλεγχο του εξορκιστή Zangetsu, ο οποίος κραδαίνει μια katana. Στην περιπέτειά σας, θα μπορέσετε να βρείτε κι άλλους κυνηγούς του σκότους, τους οποίους μπορείτε να πάρετε με το μέρος σας. Το τέλος του παιχνιδιού που θα δείτε, θα εξαρτηθεί από το πόσους συντρόφους θα έχετε μαζί σας!

Όλοι τους έχουν τις δικές τους δυνάμεις, sub-weapons, ικανότητες και αδυναμίες, αλλά και το δικό τους life bar. Οι ικανότητες του καθενός μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους και να σας οδηγήσουν σε μυστικά δωμάτια και περιοχές. Όπως και στο Castlevania III (αλλά και στο Julius Mode του Dawn of Sorrow), θα μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των χαρακτήρων με το πάτημα ενός κουμπιού!

Στο παιχνίδι θα υπάρχει και επιλογή δυσκολίας: Το Veteran mode λειτουργεί όπως τα κλασικά NES Castlevania, ενώ στο Casual mode υπάρχουν μερικές διευκολύνσεις όπως: Τα χτυπήματα των εχθρών δε σας σπρώχνουν προς τα πίσω, ούτε κάνουν πολλή ζημιά, ενώ οι ζωές σας είναι άπειρες.

 

Bloodstained: Curse of the Moon characters

 

 

Έρχεται το Bloodstained: Curse of the Moon για Switch και 3DS

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων