Λεπτομέρειες για το Extra Pack 2 του Dragon Ball Xenoverse 2

19 Δεκ
Λεπτομέρειες για το Extra Pack 2 του Dragon Ball Xenoverse 2

Η Bandai Namco δημοσίευσε επίσημες πληροφορίες και στιγμιότυπα για το επερχόμενο DLC του Dragon Ball Xenoverse 2.

Θα τα βρείτε όλα παρακάτω!

 

 

Όσα θέλετε να μάθετε για το DLC του Dragon Ball Xenoverse 2

Ξεκινάμε με όσα δημοσίευσε η Bandai Namco, πριν προχωρήσουμε στα στιγμιότυπα!

Οι θαυμαστές μας ποτέ δε θα βαρεθούν, καθώς προστίθεται πάντα νέο περιεχόμενο στο Dragon Ball Xenoverse 2. Ορίστε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο περιεχόμενο που έρχεται το χειμώνα του 2018 με το Extra Pack 2, αλλά και ένα δωρεάν update.

Με το Extra Pack 2, θα εμφανιστεί ένα νέο story scenario και 4 playable characters γιανα ταράξουν τον κόσμο του Dragon Ball Xenoverse 2! Στο καινούριο storyline, οι παίκτες θα ξεκινήσουν την Time Patrol με τους Master Characters και θα συναντήσουν ένα νέο χαρακτήρα, το Fu. Είναι ένα μυστηριώδης teenager με ένα σπαθί νίντζα στην πλάτη. Οι βασικές του επιθέσεις είναι συνήθως τεχνικε με το σπαθί, ωστόσο είναι δυνατός και στις επιθέσεις εξ’ αποστάσεως. Φαίνεται κατεργάρης και κρατάει το κλειδί για αυτό το νέο story mode…

Το νέο free update θα επιτρέψει στους παίκτες να προσαρμόσουν τους κλασικούς χαρακτήρες του Dragon Ball. Θα μπορείτε να αλλάξετε τα skills, τα abilities και τα χρώματα των κλασικών επιθέσεων και των ρούχων τους. Για παράδειγμα, κάποιοι χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν επιθέσεις που ποτέ δε γνώριζαν! Θα προστεθούν και νέα ειδικά κοστούμια όπως το Journey to the West για το Goku. Θα προστεθεί επίσης το Cross Ultimate Attack System, που θα σας επιτρέψει να κάνετε Ultimate Attacks μαζί με άλλους χαρακτήρες του Dragon Ball. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες για το Extra Pack 2 του Dragon Ball Xenoverse 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων