Σύγκριση και τεχνική ανάλυση του L.A. Noire στο Switch

24 Νοέ
Σύγκριση και τεχνική ανάλυση του L.A. Noire στο Switch

Σκοπεύετε να αγοράσετε το L.A. Noire; Σας ενδιαφέρει η τεχνική πλευρά των πραγμάτων;

Θέλετε να δείτε πώς είναι η Switch version σε σύγκριση με τις άλλες;

Για άλλη μια φορά, το Digital Foundry ρίχνει μια εκτενή ματιά στη Switch version of L.A. Noire. Η ετυμηγορία είναι πως, αν και υπαρχουν βελτιώσεις με τις εκδόσεις της προηγούμενης γενιάς, υπάρχουν και προβλήματα.

 

L.A. Noire και Switch: Τεχνική ανάλυση

Κατ’ αρχάς, η ανάλυση του L.A. Noire στο Switch είναι 1920 x 1080 docked. Αλλά, η ανάλυση είναι δυναμική και μπορεί να πέσει στα 1440 x 1080 όταν ζορίζουν τα πράγματα. Γενικά, είναι ανώτερη από την αρχική PlayStation 3 version που έτρεχε σε 720p. Σε portable mode το παιχνίδι τρέχει σε 720p, αλλά η ανάλυση μπορεί να πέσει μέχρι το 960 x 720 όταν χρειάζεται.

Τώρα, στο θέμα των γραφικών, κάποια textures είναι στα επίπεδα του PS3. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που έχουν βελτιωθεί αισθητά. Το παιχνίδι γενικά δεν είναι στο επίπεδο του PS4 και του XBone. Υπάρχουν και άλλες αλλαγές που έχουν να κάνουν με τις σκιές και το ambient occlusion.

Μια αξιοσημείωτη διαφορά (προς το χειρότερο) στη Switch version έχει να κάνει με το draw distance. Σε γενικές γραμμές είναι χειρότερο από την PS3 version. Αυτό, κατά τη γνώμη μας, είναι αδικαιολόγητο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα.

Το παιχνίδι τρέχει στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Δυστυχώς όμως, δεν είναι σταθερό και υπάρχουν αισθητές πτώσεις όταν τα πράγματα παίρνουν μπρος. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχουν και προβλήματα με το frame pacing, το οποίο δίνει μια αίσθηση “λόξιγκα” στα τεκταινόμενα.

Επίσης, πέρα από την ανάλυση, όταν παίζετε σε portable mode, το Switch μειώνει περεταίρω τα draw distances, αφαιρεί το ambient occlusion και μειώνει την ποιότητα του texture filtering.

Εν πάσει περιπτώσει, μπορείτε να δείτε τη σύγκριση στην πράξη παρακάτω:

Σύγκριση και τεχνική ανάλυση του L.A. Noire στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων